Wat gebeurd er wanneer een fantastische fotografe zelf op huwelijksreis gaat naar een adembenemende plek als Santorini? Dan krijgt je natuurlijk prachtige beelden!
Dusty Blue fotografe Jasmijn Brussé deelt graag deze foto’s van haar eigen huwelijksreis en laat je even wegdromen op dit zonovergoten eiland. Ook deelt Jasmijn graag enkele tips en waarom zij en haar echtgenoot kozen voor Santorini als bestemming voor hun huwelijksreis!

Huwelijksreis Santorini Griekenland Jasmijn Brusse

Waarom hebben jullie gekozen voor een huwelijksreis naar Santorini?

Jasmijn: “Wij hebben voor Santorini gekozen, omdat deze bestemming ons zo mooi en romantisch leek. En niets was minder waar! Santorini heeft alle ingrediënten voor een heerlijke huwelijksreis. Het is er altijd prachtig weer, er hangt een relaxte sfeer en je kunt er zo lekker eten! Wij wilden de bijzondere architectuur graag eens met eigen ogen zien. Witte huizen, blauwe koepeltjes, en de kust is zo mooi!”

Hoe zou je Santorini omschrijven?

“Santorini is heel intiem, gezellig en romantisch. Het is er altijd lekker weer en de mensen zijn relaxed. Het eiland heeft prachtige architectuur en natuurlijk zon, zee, strand en lekker eten!
En de sfeer.. Zo ontspannen! De mensen hebben geen haast, doen alles rustig aan. Dat vonden wij een groot verschil tussen ons Nederlanders en de Grieken! Dat betekende overigens ook wel eens dat we wat langer moesten wachten op ons eten, maar we hadden de tijd en dat was voor ons dus geen probleem.”

Wat was jullie favoriete moment van jullie huwelijksreis?

“Het was heel bijzonder om samen te genieten van de adembenemende zonsondergang op Santorini. Die is onbeschrijfelijk mooi!
En de wijnproeverij die we hebben gedaan. Wij zijn namelijk dol op een lekker wijntje. Ook hebben we samen op een quad het eiland ontdekt en lekker op het strand gelegen en in de zee gezwommen.. Ik kan niet kiezen!”

Welke tip zou je willen delen met andere bruidsparen die op huwelijksreis gaan naar Santorini?

“Je kunt Santorini prima zelf ontdekken door een auto of een quad te huren. Daarnaast worden er ook veel excursies georganiseerd en begeleid door een gids. Wij hebben beide gedaan, omdat we ook geïnteresseerd waren in de geschiedenis van het eiland. Hier kom je met een gids meer over te weten.

Onze beste tip is om een quad te huren en lekker rond te rijden op het eiland. Er zijn zoveel mooie plekjes die je kunt ontdekken en die je niet ziet wanneer je in een auto zit. Heerlijk die vrijheid!

Als laatste: Santorini is behoorlijk toeristisch. Wij kunnen daarom ook zeker aanraden om niet in het hoogseizoen te gaan, maar in september of oktober.”

Huwelijksreis Santorini Griekenland Jasmijn BrusseHuwelijksreis Santorini Griekenland Jasmijn BrusseHuwelijksreis Santorini Griekenland Jasmijn BrusseHuwelijksreis Santorini Griekenland Jasmijn BrusseHuwelijksreis Santorini Griekenland Jasmijn BrusseHuwelijksreis Santorini Griekenland Jasmijn BrusseHuwelijksreis Santorini Griekenland Jasmijn BrusseHuwelijksreis Santorini Griekenland Jasmijn Brusse

Fotografie: Jasmijn Brussé

Krijgen jullie het heerlijk warm van het zonnige Santorini? Maak jouw travel checklist compleet met onze favoriete items om mee te nemen op huwelijksreis naar een strandbestemming!

Gaan jullie in een ander seizoen op huwelijksreis? Of ben je gewoon benieuwd naar andere prachtige bestemmingen? Bekijk de bestemmingen per maand!

Op Huwelijksreis naar het Romantische Santorini

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM