Misschien gaat het je ontzettend goed af, misschien vind je het wel lastig – maar fijn is het altijd. Inspiratie vinden. Of het nou voor jezelf, je huis of voor je bruiloft is. Er is r is bijna altijd wel een vraag naar inspiratie. En vaak heerst de vraag; waar vind ik inspiratie? En vooral ook – de juiste inspiratie die past bij mij als persoon en wat ik mooi vindt.

 

Inspiratie voor onze bruiloft

Mag ik je mee nemen naar een stukje van mijn bruiloft? Toen ik zelf ging trouwen vond ik niks zo fijn dan uren Pinterest, Style me Pretty en andere blogs a la Magnolia Rouge & Wedding Sparrow afstruinen. (Helaas was er toen der tijd geen Nederlandse blog a la Dusty Blue, haha!) Op zoek naar inspiratie voor onze prachtige dag. Wij trouwden jong en Gideon (mijn man) was nog student, dus het bleef helaas vooral bij dromen – maar wat mij betreft was er niks zo fijn dan moodboards maken. Mooie beelden bij elkaar voegen en zorgen dat daar een prachtig eind resultaat naar voren kwam. Inspiratie vinden en onze eigen stijl daarin zoeken. Niet gaan voor wat ‘logisch’ was, maar ondanks ons budget opzoek naar elementen die onze dag net even anders maakte. Zo hielden onze ceremonie bij mijn ouders thuis (wat voor 5 jaar geleden vrij hip was. ;)) inclusief live muziek tijdens de ceremonie. (Zo’n aanrader!) Ik wilde anders, eigen, persoonlijk. Ja, als ik nu met mijn man kon trouwen zou ik het wel totaal anders doen, maar voor de tijd waarin we toen zaten én het budget wat we hadden, ben ik blij met hoe onze trouwdag was.

En ondanks dat ik al vijf jaar getrouwd ben, vind ik nog steeds niks zo fijn als wegdromen bij mooie beelden. Bruiloften waarbij de styling klopt. (En dat kan ook met een bruiloft met wat minder budget) Bruiloften in allerlei soorten en maten, maar met de elegante styling in gedachten. Misschien wel je meisjesdroom van vroeger volgen, maar je styling wel aan durven passen naar deze tijd. Een jurk die jouw figuur complimenteert, een prachtig vol boeket, een pak wat er voor zorgt dat jij er als man tussenuit springt bij de andere gasten – een pak wat jou persoonlijkheid omlijst. YES, er zijn tegenwoordig steeds meer hele fijne leveranciers die kunnen zorgen voor de dag van jullie dromen in de fine art stijl waar wij zo van houden.

Bridal Inspiration Letter

Met de ‘Bridal Inspiration Letter’ van Dusty Blue kan ik mijn hart weer ophalen. Fijne moodboards maken. Laten zien dat er zoveel mogelijk is qua styling. Dat er schitterende dingen worden gemaakt (en dat dat ook absoluut haalbaar is voor jullie, met onze leveranciers!). Trends die voorbij komen, maar ook juist elementen die ‘altijd’ goed zijn. Moodboards op basis van kleuren, een stijl of een element. You name it.

Elke twee weken beland er, vlak voor het weekend, een fijne mail in jou inbox. Een doosje vol inspiratie voor jouw fine art bruiloft.

Meld je hier aan: http://eepurl.com/cQmOBv

 

Pinterest

Al die fijne beelden die je vindt in onze Bridal Inspiration Letter? Die én meer kan je ook vinden op ons Pinterest account. Want wat is er nou fijner dan een account, waarop de stijl waar jij zo blij van wordt, verzameld staat?

 

 

Yes! Dusty Blue gaat jullie nieuwe trouwblog vol inspiratie voor je bruiloft zijn. Elegante, liefdevolle en persoonlijke bruiloften met een hele fijne en moderne styling én leveranciers die als geen ander weten hoe ze dit voor jou kunnen realiseren. Laten we samen nieuwe dromen voor jullie dag creëren. 

Op zoek naar inspiratie

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM