Eindelijk is het zover! Je bent verloofd met de man van je dromen. De datum komt steeds dichterbij en je hebt alles onder controle. De locatie is geregeld, de bruidstaart is geproefd en je droomjurk is uitgekozen. Maar de getuigen, die zijn nog niet gevraagd. Getuige zijn is een bijzondere taak en wordt vaak gezien als een grote eer. Het vragen van een getuige mag dus ook een mooi moment zijn. In deze blog den we 5 originele manieren voor het vragen van je getuige!

Schrijf een mooie brief

Oprecht en uit het hart. Schrijf in de brief waarom diegene zo veel voor je betekent. Haal mooie herinneringen op en eindig met de vraag of diegene jouw getuige wilt zijn.
Originele manieren om getuigen te vragen
Foto Alexandra Vonk

Met een persoonlijk cadeau

Je kunt tegenwoordig hele leuke originele cadeaus kopen. Zoals een wijnfles met een persoonlijke boodschap op het etiket of een heerlijk luxe reep chocolade met op de verpakking een persoonlijke tekst. Wanneer je een vrouw als getuige vraagt kun je haar een mooi sieraad geven met daarbij een kaartje met de vraag.

It’s dinner time!

Nodig al je getuigen uit bij jouw thuis en kook een heerlijke maaltijd voor ze. Haal een paar flessen goede wijn in huis en geniet van een gezellige avond. Bij het dessert houd je een prachtige speech waarin je vertelt waarom ze zo belangrijk voor je zijn en vraag ze als getuige. Ben je nou niet zo goed in de keuken? Verwen ze dan met een etentje bij jullie favoriete restaurant. Wanneer je tapas gaat eten kun je bij een van de dinergangen een klein bordje laten brengen met daarop een kaartje waarin je diegene vraagt als getuige.
Originele manieren om getuigen te vragen
Foto Alexandra Vonk

Vraag je getuige met een persoonlijke video

Maak een leuke video met een persoonlijke boodschap. Vertel hoe je ze hebt leren kennen, haal mooie herinneringen op en laat wat foto’s van vroeger zien. Tot slot vraag je of ze je getuige willen zijn.

Maar wat het allerbelangrijkste is: be yourself. Doe het op jouw eigen manier en op een manier die bij de sfeer van de bruiloft past. Good luck!

Originele manieren om je getuigen te vragen

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM