Welkom bij hét online magazine vol inspiratie voor jullie bruiloft. Wij verzamelen de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische leveranciers die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft. 

Dusty Blue staat voor vrouwelijkheid, romantiek en kwaliteit boven kwantiteit. Wij zetten ons in om de artistieke vorm van fine art meer bekendheid te geven zijn er om jou te inspireren bij het plannen van jouw droombruiloft.

Via onze blog en social media ontvang jij dagelijks de mooiste fine art inspiratie, tips en zie je het werk van onze favoriete leveranciers uit Nederland en België. 

over dusty blue

wij zijn er voor jou

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

"10 belangrijke vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

Hi, mijn naam is Sabine en sinds februari 2020 mag ik mijzelf de trotse eigenaar van Dusty Blue noemen.

Vorig jaar mocht ik zelf het ja-woord geven aan mijn allerliefste man en verhuisde wij samen naar ons nieuwe thuis in Voorburg, Den Haag.
De afgelopen zes jaar mocht ik mij als bruidsfotograaf vol liefde inzetten voor vele fantastische bruidsparen en samenwerken met de beste leveranciers. Ik maakte kennis met fine art en vond hierin het passende puzzelstukje voor mijn passie voor het creëren van schoonheid, rust en romantiek.

Door de jaren heen deed ik professionele en persoonlijke ervaring op met de volledige organisatie van een bruiloft. Ik leerde alle do’s and don’ts, maar ontdekte pas als bruid hoe ontzettend fijn het is om samen te werken met echte professionals. Leveranciers die hun vak volledig verstaan en waar je je geen seconde zorgen om hoeft te maken. Als bruid was ik met tien dingen tegelijk bezig, maar zodra ik mijn wensen had doorgegeven kon ik het volledig loslaten en namen zij het over. En nog mooier: onze verwachtingen werden overtroffen!

Ik zal nooit vergeten dat de monden van onze gasten letterlijk openvielen toen zij binnenkwamen bij de ceremonie en ik bewonderende ooh’s en ahh’s hoorde in de ruimte waar ik stond met mijn vader. Het was onvergetelijk en nog...

hoofdredacteur & eigenaresse

sabine nobbe

Het Team

 verder lezen

Als ervaren managementassistente heeft Jigaye een feilloos gevoel voor schrijven en taal en controleert zij onze blogs.
Samen met haar man en zoontje houdt Jigaye van reizen en vierden zij hun destination wedding in het prachtige Toscane.

TEKST BEWERKING

JIGAYE DE JONG

Tijdens haar stage doet Theresia in zowel theorie als in de praktijk research naar diverse onderwerpen op het gebied van wedding planning & styling.
Ze ondersteunt de vormgeving van onze blogs en legt de basis voor haar toekomstige carrière als wedding styliste.

stagiaire

theresia van der geer

In 2018 & 2019 was Alexandra Vonk eigenaresse en hoofdredacteur van Dusty Blue. Haar liefde voor fine art en fotografie heeft ze met veel plezier ingezet om bruidsparen via Dusty Blue te inspireren en te verbinden aan onze geweldige fine art leveranciers.
Na een mooie periode bij Dusty Blue richt Alexandra zich nu weer volledig op haar grote passie en fotografeert bruiloften in binnen- en buitenland.

voorgaande eigenaresse

alexandra vonk

In 2017 werd Dusty Blue opgericht door Elsa Schaddelee. Als fine art bruidsfotograaf had zij een zwak voor mooie beelden, intieme en oprechte liefde en zij maakt de mensen om haar heen graag blij. Na de overdracht van Dusty Blue is zij zich gaan inzetten voor creatieve ondernemers en is zij nu eigenaresse van de Called For Greatness Podcast.            

oprichtster

elsa schaddelee