de trouwblog VOOR DE ROMANTISCHE BRUID

Welkom bij hét online magazine vol inspiratie voor jullie bruiloft. Wij verzamelen de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische leveranciers die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft. 

Dusty Blue staat voor vrouwelijkheid, romantiek en kwaliteit boven kwantiteit. Wij zetten ons in om de artistieke vorm van fine art meer bekendheid te geven zijn er om jou te inspireren bij het plannen van jouw droombruiloft.

Via onze blog en social media ontvang jij dagelijks de mooiste fine art inspiratie, tips en zie je het werk van onze favoriete leveranciers uit Nederland en België. 

over dusty blue

ontmoet de makers

de trouwblog voor de romantische bruid

fotografie: chymo & more

fotografie: elisabeth van lent

Hi, mijn naam is Sabine en sinds februari 2020 mag ik mijzelf de trotse eigenaar van Dusty Blue noemen.

Vorig jaar mocht ik zelf het ja-woord geven aan mijn allerliefste man en verhuisde wij samen naar ons nieuwe thuis in Voorburg, Den Haag.
De afgelopen zes jaar mocht ik mij als bruidsfotograaf vol liefde inzetten voor vele fantastische bruidsparen en samenwerken met de beste leveranciers. Ik maakte kennis met fine art en vond hierin het passende puzzelstukje voor mijn passie voor het creëren van schoonheid, rust en romantiek.

Door de jaren heen deed ik professionele en persoonlijke ervaring op met de volledige organisatie van een bruiloft. Ik leerde alle do’s and don’ts, maar ontdekte pas als bruid hoe ontzettend fijn het is om samen te werken met echte professionals. Leveranciers die hun vak volledig verstaan en waar je je geen seconde zorgen om hoeft te maken. Als bruid was ik met tien dingen tegelijk bezig, maar zodra ik mijn wensen had doorgegeven kon ik het volledig loslaten en namen zij het over. En nog mooier: onze verwachtingen werden overtroffen!

Ik zal nooit vergeten dat de monden van onze gasten letterlijk openvielen toen zij binnenkwamen bij de ceremonie en ik bewonderende ooh’s en ahh’s hoorde in de ruimte waar ik stond met mijn vader. Het was onvergetelijk en nog...

eigenaresse & schrijfster

sabine nobbe

wie is wie

Het Team

..steeds praat men na over de sfeer en details die mijn fantastische en talentvolle collega’s die dag hebben gecreëerd.

Hoewel een huwelijksdag uiteindelijk niet draait om de bloemen, de styling of de stationery, zijn het wel deze details die jullie dag helemaal compleet en onvergetelijk maken. Een bruiloft is een bijzondere, niet-alledaagse gebeurtenis die naar mijn idee op een extra feestelijke manier gevierd mag worden.
Die extra aandacht en luxe is waar fine art in mijn beleving om draait: verfijnd, stijlvol, tijdloos, elegant en zo romantisch als jullie het zelf willen.

Het is een eer om jou met Dusty Blue te mogen inspireren en je te verbinden met onze fantastische fine art leveranciers. Uit ervaring weet ik dat een fantastisch team het absolute verschil maakt op je trouwdag!

Laat het me weten als ik je ergens bij kan helpen of wanneer je dé leverancier voor jullie bruiloft gevonden hebt via Dusty Blue!

Liefs, Sabine                                                               

EIGENARESSE & SCHRIJFSTER

sabine nobbe

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

.

In 2018 & 2019 was Alexandra Vonk eigenaresse en hoofdredacteur van Dusty Blue. Haar liefde voor fine art en fotografie heeft ze met veel plezier ingezet om bruidsparen via Dusty Blue te inspireren en te verbinden aan onze geweldige fine art leveranciers.
Na een mooie periode bij Dusty Blue richt Alexandra zich nu weer volledig op haar grote passie en fotografeert bruiloften in binnen- en buitenland.

voorgaande eigenaresse

alexandra vonk

In 2017 werd Dusty Blue opgericht door Elsa Schaddelee. Als fine art bruidsfotograaf had zij een zwak voor mooie beelden, intieme en oprechte liefde en zij maakt de mensen om haar heen graag blij. Na de overdracht van Dusty Blue is zij zich gaan inzetten voor creatieve ondernemers en is zij nu eigenaresse van de Called For Greatness Podcast.            

oprichtster

elsa schaddelee