Overname Dusty Blue door Alexandra Vonk

Negen maanden geleden begon ik (Elsa Schaddelee) aan een prachtig nieuw avontuur – het opzetten van de trouwblog Dusty Blue.

Wat zijn de afgelopen maanden, met dank aan veel enthousiaste leveranciers en bruidsparen, bijzonder geweest. Op 30 juni 2017 werd Dusty Blue gelanceerd en vanaf moment één heb ik jullie steun en enthousiasme ontvangen. Jullie hadden vertrouwen in mij en Dusty Blue en daar ben ik jullie enorm dankbaar voor.


Focus en balans

Inmiddels zijn we negen maanden verder en de afgelopen periode heb ik veel nagedacht hoe ik verder wilde. Mocht je mij kennen, dan weet je dat ik verschillende bedrijven run (Dusty Blue, The Confetti Collective en ‘Elsa Schaddelee’) en mochten we in februari 2017 ook papa & mama worden van Joah.

Met deze combinatie en slechts drie werkdagen om te vullen, merkte ik dat ik niet alles de juiste focus en aandacht kon geven én daarnaast ook nog een goede vrouw, mama & vriendin kon zijn. Tegelijkertijd ben ik enorm trots op wat er nu, na 9 maanden en met dank aan jullie(!), al staat bij Dusty Blue. Maar ook dat er nog zoveel mooie dingen mogelijk zijn. Ook besefte ik dat mijn passie voor creatieve ondernemers steeds groter wordt.


Overname Dusty Blue

Ik heb besloten om Dusty Blue te verkopen aan de persoon die wat mij betreft de pérfecte persoon is om Dusty Blue voort te zetten en wie echt een aanwinst is voor zowel de bruidsparen, de leveranciers en het merk. Zodat het merk Dusty Blue nog veel groter kan gaan worden en de trouwbranche en deze Nederland en België mag blijven inspireren en echt het platform to-go wordt voor bruidsparen die opzoek zijn naar leveranciers zoals jou.

Ik ben dan ook heel blij je te mogen vertellen dat per 1 april Alexandra Vonk Dusty Blue over zal nemen.

Alexandra is in mijn ogen een van de ‘leiders’ van de fine art industrie in Nederland en ik heb 100% vertrouwen in haar visie en plannen voor Dusty Blue. Ik ben heel benieuwd wat de toekomst gaat brengen voor dit mooie merk. Haar passie voor fine art bruiloften en de liefde voor jou als leverancier, zorgt er bij mij voor dat ik dit avontuur met een heel fijn en bijzonder positief gevoel mag afsluiten. Ik kan je alleen maar aanmoedigen om Alexandra te laten zien dat je, net als nu, in Dusty Blue gelooft en haar te ondersteunen in de missie en visie die ze voort zet om in Nederland en België Fine-art nog veel meer erkenning te geven in de trouwbranche en onze bruidsparen nog meer te inspireren en kennis te laten maken met deze prachtige en tijdloze stijl.

 

Toekomst
Natuurlijk vroeg ik Alexandra ook naar haar visie voor de toekomst van Dusty Blue:

“Het is een eer dat ik Dusty Blue van Elsa mag voortzetten en zie dit als een ideaal platform om Fine-art onder de aandacht te brengen. In Nederland en België is er nog veel winst te behalen om Fine-art meer erkenning te geven binnen onze industrie en om bruidsparen hiermee kennis te laten maken.

Het is mijn doelstelling om Dusty Blue samen met jou naar een nog hoger level te tillen, zodat wij een nog groter aantal bruidsparen kunnen inspireren. Uit eigen ervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om in een goed team te kunnen werken tijdens een bruiloft en dat ‘mooie beelden’ niet ontstaan zonder bijvoorbeeld een goede stylist of make-up artist.

Ik vind het belangrijk om een hecht platform te creëren waarbij goede samenwerkingen kunnen worden aangegaan tussen vooraanstaande leveranciers. Door adverterende leveranciers nog meer onder de aandacht te brengen via o.a. online marketing hoop ik jullie naamsbekendheid en vindbaarheid te kunnen vergroten.

Ik kijk er naar uit om met jou, leverancier, te mogen samenwerken zodat we elkaar kunnen versterken en blijven inspireren om het niveau in Nederland en België omhoog te tillen.”

 

Ik wil jullie danken voor jullie vertrouwen en enthousiasme de afgelopen periode. Jullie support heeft mij zó gemotiveerd en de kracht gegeven om Dusty Blue op te zetten zoals het nu staat. Ik heb genoten van het contact wat ik met jullie mocht hebben: stuk voor stuk mooie & positieve mensen, met een prachtig talent.

Uiteraard blijf ik graag met jullie in contact via de nieuwe weg die ik mag inslaan & wie weet tot wanneer!

Lieve groet,
Elsa

(Op de hoogte blijven van wat ik doe?)

www.elsaschaddelee.nl
Instagram | Facebook | Pinterest

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue