Een bridal boudoir shoot klinkt spannend en dat is het misschien ook wel een beetje. Maar deze romantische bridal boudoir fotoshoot is een prachtige inspiratie, waardoor jij wellicht ook overweegt om een bridal boudoir shoot voor je bruiloft te doen. De foto’s zijn heel elegant en romantisch en een prachtig cadeau voor je aanstaande.

Wij geven je graag wat tips hoe ook jij elegante boudoir foto’s kunt krijgen.

Locatie bridal boudoir fotoshoot

Een boudoir was vooral in de 18e eeuw populair in Frankrijk. Het was een elegant ingericht vertrek naast de slaapkamer, waar je je als vrouw kon omkleden of terug kon trekken. Een persoonlijke en intieme kamer dus. Hierdoor vinden de meeste boudoir shoots plaats in de comfort van je eigen slaapkamer. Is jouw slaapkamer nu niet zo fotogeniek? Overweeg dan om een mooie lichte hotelkamer te huren voor je bridal boudoir shoot zoals in deze fotoshoot.

Huur professionals in!

Je kunt wat zenuwachtig zijn voor je bridal boudoir shoot. Het is immers toch wel een beetje spannend om je zelf “bloot” te geven. Huur daarom echte professionals in die weten wat ze doen en waar jij je op je gemak bij voelt. Kies een fotograaf waarvan je de fotografie stijl mooi vindt en die de sfeer en elegantie prachtig weet te vertalen in beelden. Je wilt niet met ordinaire foto’s thuis komen! Sexy mag, maar houd het classy!

Huur zeker een haarstylist en make up artist in. Zij kunnen jou extra laten stralen, waardoor jij meer zelfvertrouwen krijgt en je zelfverzekerder zult voelen. En dit zie je terug op de foto’s. Vergeet ook zeker niet om je nagels te (laten) doen.

Wat draag je tijdens een bridal boudoir shoot?

Kies voor een prachtig kanten lingerie setje of buste. Wil je niet alleen in lingerie gefotografeerd worden, draag dan daarover een mooie kanten robe. Deze kun je ook aantrekken tijdens je getting ready op de ochtend van je bruiloft. Wil je iets stoerdere foto’s? Draag dan alleen het favoriete overhemd van je husband to be.

Accessoires bridal boudoir shoot

Natuurlijk kun je allerlei accessoires meenemen naar je boudoir shoot. Draag je een sluier tijdens jouw bruiloft? Neem die dan zeker mee! Daarmee kun je prachtige boudoir foto’s creëren. Laat een prachtig boeket maken van je lievelingsbloemen of decoreer de kamer met bloemen. Bloemen maken je bridal boudoir fotoshoot extra romantisch.

Top idee: Laat een brief aan je aanstaande kalligraferen, waarin je vertelt waarom je graag zijn vrouw wilt worden. Geef dit samen met een albumpje met jouw bridal boudoir foto’s op de ochtend van jullie bruiloft. Succes verzekerd!

En? Overweeg nu ook jij om een bridal boudoir fotoshoot voor je bruiloft te doen?

Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloftOverweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft

Team:

Hair & make up: Marianne Roza for The Beautiful Bride CompanyPhotography: Alexandra VonkFloral design: Mullers Floral ArtLingerie: & headpiece: The Beautiful Bride ShopPaper goods: Pen to Paper Model: Paulien Soeterbroek | Venue: Fletcher Hotel Nautisch KwartierLab: Richard Photolab 

Overweeg een bridal boudoir shoot voor je bruiloft

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM