Wie zegt dat pastelkleuren op je bruiloft zoetsappig zijn? Deze prachtige inspiratie shoot van vandaag laat zien dat pastelkleuren heel goed passen bij een moderne bruiloft. Notting Hill in Londen is natuurlijk een van de meest romantische plekken op de wereld en de pastelkleurige gebouwen passen perfect bij deze bridal shoot. Vandaar dat dit Nederlandse team van bruiloftsleveranciers naar Londen vlogen om deze inspiratie shoot neer te zetten. Ze wilden deze shoot niet te lieflijk maken, daarom kozen zij naast de veelgebruikte kleur zachtroze, voor zacht geel- en oranje tinten die perfect passen bij een moderne bruiloft. De bloemen zijn vanuit Nederland meegevlogen.

Moderne bruidskapsels

Dusty Blue leverancier Marianne Roza van The Beautiful Bride Company heeft twee moderne bruidskapsels gecreëerd. De krullen van het model zijn natuurlijk prachtig en hoe kun je ze beter tot hun recht laten komen dan door ze mooi los te laten hangen, versierd met bloemen. Daarnaast heeft Marianne door een tulband te gebruiken een tweede te gekke look gemaakt voor de bruid met een moderne bruiloft.

Moderne trouwjurk

Heb je de prachtige moderne trouwjurk al gezien? Eigenlijk is het geen jurk maar een losse top op een rok, iets wat je steeds vaker ziet. De bewerkte shine through top op een simpele, effen flowy rok is de perfecte combinatie voor een romantische maar moderne bruid.

Pastelkleurige moderne dripping bruidstaart

In 2016 werden de zogenoemde dripping bruidstaarten een heuse trend, maar nu twee jaar later zijn ze zijn nog steeds enorm populair en wij snappen helemaal waarom. Een te lekkere saus die over de bovenkant van de taart wordt gegoten en dan langzaam over de rand van de taart druipt. En bovenop de taart mag van alles; macarons, bloemen, fruit…. niks is te gek. Door gebruik te maken van de kleur pastelgeel wordt je dripping bruidstaart net iets anders dan anders. Wij hebben direct trek gekregen!

En? Ben jij overtuigd dat pastelkleuren makkelijk bij een moderne bruiloft passen?inspiratie voor een moderne pastelbruiloftinspiratie voor een moderne pastelbruiloftinspiratie voor een moderne pastelbruiloftinspiratie voor een moderne pastelbruiloftinspiratie voor een moderne pastelbruiloftinspiratie voor een moderne pastelbruiloftinspiratie voor een moderne pastelbruiloft

Concept, styling & planning The Wedding Department | Photography Studio Phylicia | Wedding Dress White & Ivory Bridal | MUAH The Beautiful Bride Company | Stationery Stijlvolle Trouwkaarten | Cake Sweet Charlotte | Florals Kamille Bloemen

Pastelkleuren voor een moderne bruiloft

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM