Wie houdt er niet van de lente? De eerste frisgroene knopjes aan de bomen, de eerste zomerse dag, de geur van de eerste bloemen die in bloei staan, liefdes die opbloeien. Het is dan ook niet voor niets dat zoveel bruidsparen ervoor kiezen om in de lente hun bruiloft te vieren.

Speciaal voor die bruidsparen een editorial, geheel geïnspireerd op dit seizoen, vastgelegd door Fine Art fotografe en Dusty Blue leverancier Michelle Wever. Zachte pasteltinten op een van de meest romantische locaties van Nederland, Chateau Neercanne. Deze prachtige locatie is gelegen in Limburg, vlakbij de Belgische grens. Een prachtig Frans chateau waardoor je je direct in het buitenland waant.

Pastel bruiloftstationery

Check vooral de prachtige pastelkleurige stationery van Dusty Blue leverancier Pent to Paper, met echte goudkleurige lakzegels en handgeschreven enveloppen. Wat je steeds vaker ziet zijn de pentekeningen van de locatie die de bruidsparen terug laten komen op hun uitnodigingen. Wij zijn hier fan van! Voeg wat lint toe, vintage postzegels, mooie bloemen en je fine art bruiloft uitnodigingen zijn prachtig gestyled om gefotografeerd te worden.

Romantische tafeldecoratie lentebruiloft

Hoe creëer je nu deze romantische tafeldecoratie? Gebruik veel verschillende texturen, zoals hier gedaan is door de loper over het tafelkleed heen te draperen. Kies zorgvuldig je bestek en servies uit, zet veel bloemen in pasteltinten op tafel en kaarsen, kaarsen, kaarsen voor het pure romantische gevoel! Een prachtige setting om met je vrienden en familie heerlijk te dineren.

Pastelkleurige lentebruiloft organiseren

Geïnspireerd door deze shoot en wil je zelf een pastelkleurige lentebruiloft organiseren? Twee van onze Dusty Blue’s bruiloftsleveranciers hebben hieraan meegewerkt; benader Pen to Paper voor prachtige fine art bruiloftsuitnodigingen en Fine art bruidsfotograaf Michelle Wever voor romantische en dromerige fine art bruiloftsfotografie.
Concept & Organization: Michelle Wever Photography | Photography: Michelle Wever Photography | Styling & Floral design: The Bridal Blush | Gown: NOYA by Riki Dalal via La Bella Blanca | Suit: GENTS | Stationery & Ribbon: Pen to Paper | Hair & Make-up: Nazima Garib | Jewelry: DRKS | Modellen: Mark en Lieke | Venue: Château Neercanne 

Dromerige lente inspiratie met pastel kleuren

share on

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM