Malou von Baumhauer

Fine art film photographer who captures love in a romantic and dreamy way. Memories documented for a life time.
www.malouvonbaumhauer.com

Prijs vanaf
€ 1645,- 

Gemiddelde uitgave
€ 2400,-

Als klein meisje werd ik verliefd op mijn allereerste camera. Vanaf dat moment ben ik niet meer gestopt met fotograferen. Het mooiste om vast te leggen, vind ik de chemie tussen twee mensen. De manier waarop zij stralen als ze met elkaar lachen. Ik hou van de foto die laat zien wie je bent.

Na mijn eigen bruiloft realiseerde ik me wat voor een fotograaf ik wilde zijn. Ik ben een fine art trouwfotograaf die de juiste en meest romantische momenten vastlegt. Ik hou van zachte en dromerige beelden die de rest van je leven met je meegaan.

"Soms is het best ongemakkelijk om voor de camera te staan, maar Malou liet ons volledig op ons gemak voelen. De kwaliteit van de foto's is super en wij hebben een mooi aandenken. "

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Malou von baumhauer
hello@malouvonbaumhauer.com
Fort 13
4813 AJ Breda

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Als analoge fine art bruidsfotograaf houd ik van liefdesverhalen die vertaald worden naar mooie beelden. Als eigenaar van Dusty Blue vind het heerlijk om alle bruidsparen met dit mooie platform te mogen inspireren.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media