Wat is ons eigen land toch ook mooi. Toen Inge Kooiman Fotografie deze real wedding van Margreet en Florus instuurde, beseften we dat weer even. Het contrast van zijn blauwe trouwpak, haar witte jurk en de groene duinen is zo mooi! Margreet vertelt over haar liefde met Florus en natuurlijk over de bruiloft:

Waarom Florus?

Florus is de ware voor mij omdat ik helemaal mezelf kan zijn bij hem, ook omdat ik weet dat hij voor mij door het vuur zal gaan als dat nodig is en er altijd voor me zal zijn als het even moeilijk is.

Wat ik heel erg aan Florus bewonder is dat hij altijd zo hard bezig is om het voor ons samen mooi, fijn en leuk te maken. Daarnaast laat hij zich door niemand tegenhouden als hij ergens voor gaat en doet hij lekker zijn eigen ding.

Wat een geluksvogel ben jij!

Florus zei dat heel vaak tegen mij toen we nog maar net officieel samen waren. Ik vond het eerlijk gezegd best irritant wanneer hij dat weer eens tegen me zei. Dat weerhield hem echter niet om het gewoon te blijven zeggen en op den duur ging ik het ook tegen hem zeggen. Inmiddels hebben we de quote iets veranderd en zeggen we op geluksmomentjes: ‘Wat een geluksvogel ben ik!’ Dat is toch weer even iets anders als ‘Ik hou van jou’

Wat is het geheim van jullie relatie?

De liefdesles die we tot nu toe hebben geleerd in onze relatie is dat tijd voor elkaar vrij maken heel belangrijk is, maar dat eigen tijd/tijd voor jezelf ook super belangrijk is. Daarnaast hebben we ook geleerd om gevoelens en gedachten naar elkaar uit te spreken (zowel positief als negatief). Dit houdt ons sterk en dichtbij elkaar.

En dan trouwen! Waarom wilden jullie dat graag?

De reden dat we heel graag met elkaar wilden trouwen is omdat we elkaar eeuwige liefde en trouw wilden beloven. Met name ook omdat we geloven dat God dit niet alleen aan ons geeft maar ook van ons vraagt. Op die manier is het niet alleen belofte van trouw aan elkaar (dat je er altijd voor de ander wilt en zult zijn), maar ook belofte aan God.

Wat was het mooiste moment op de bruiloft?

Het mooiste moment van onze dag vonden we allebei het begin van de dag. We hadden ruim de tijd voor de shoot en dat ging zo lekker spontaan, ontspannen en fijn. Het leek toen echt alsof we samen waren terwijl Inge (fotograaf) en Jos (videograaf) toch heel erg veel mooie shots hebben gemaakt. Verder vond ik het knielen in de kerk, om Gods zegen over ons huwelijk te vragen, een heel bijzonder en intens moment.

Waarop heb je wel en niet bespaard en waarom?

Bespaard hebben we vooral op de locatie, doordat we de gok hadden gewaagd om de drankjes af te kopen in plaats van een drankarrangement af te spreken. Verder heeft mijn schoonzusje onze save the date en trouwkaarten gemaakt, zo wisten we zeker dat we een persoonlijke en unieke kaart hadden. Daarnaast heb ik geen geld aan sieraden uitgegeven omdat ik erfstukken van mijn overleden (over)grootmoeder droeg. Dit vond ik mooier en persoonlijker dan gekochte sieraden. Nu heb ik bijvoorbeeld een (voor mij) hele mooie foto van mezelf en mijn opa (met mijn hand op zijn borst) waar ik de ring van mijn overleden oma draag. Zulke momenten en foto’s zijn zo dierbaar! Ik ben Inge Kooiman onze fotograaf dan ook enorm dankbaar dat zij zulke momenten vastgelegd heeft. Juist ook voor later.

Fotografie Inge Kooiman Fotografie | Bloemen Judith Slagter | Trouwjurk Taft en tuleSandalen Lefferts | Trouwpak Society Shop | Feestlocatie Strandtent Zilt | Taart Bakkerij den Dulk | Film Heikoop media

Real Wedding Margreet & Florus

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM