Een relaxte bruiloft op het strand

Toen wij deze heerlijk relaxte bruiloft op het strand van Thailand ontvingen, droomden wij even weg naar tropische oorden, weg uit het koude Nederland. Een relaxte bruiloft waarbij de bruidegom in korte broek liep(!), een bloemen backdrop om verliefd op te worden, details om bij te smullen en een tafelsetting vol bloemen en tropische details. Ja, deze bruiloft, vastgelegd door Saya Photography, moet je zien!

De ontmoeting

Megan en Timmy ontmoetten elkaar op een school in Japan, waar ze beide lesgeven. Gepassioneerd over hun werk delen zij hun kennis over natuur en sport. Ze houden van een uitdaging en trouwen is er één van, vooral voor twee mensen die zichzelf niet romantisch noemen. Maar wij zien daar niets van op de prachtige foto’s.

Hun visie, een relaxte bruiloft op het strand

Megan en Timmy wilden een eenvoudig huwelijk. Een relaxte bruiloft op het strand, heerlijk met de voeten in het zand, omringd door hun geliefden en dit alles in een intieme sfeer. Hun gasten kwamen van over de gehele wereld om hun liefde samen met hen op het strand in Thailand te vieren.

Megan en Timmy zijn altijd erg begaan met de maatschappij. In plaats dat het stel geschenken en cadeau’s wilden ontvangen, vroegen zij alle gasten een donatie over te maken aan een Thaise liefdadigheid instelling. Hoe lief is dat?!

Bloemen backdrop bruiloft strand

Dat wij van bloemen backdrops houden is geen geheim. Wij schreven al eerder een blog over 5 verschillende bloemen backdrops voor je ceremonie, welke je hier kunt lezen. Maar wij zijn verliefd geworden op de bloemen backdrop van vandaag! Heb jij hem al gespot? Een bloemen backdrop komt bij een bruiloft op het strand nog beter tot zijn recht en geeft je strand bruiloft direct extra romantiek. Wij weten zeker dat jullie ook zo’n bloemen backdrop willen voor je bruiloft op het strand.

Tafeldecoratie voor een strand bruiloft

Van de seating naamkaartjes, tot aan de gerechtjes en de tafeldecoratie, deze strand bruiloft heeft een tropische, gezellige, romantische sfeer!

De tafels op de patio van het Tongsai Bay Hotel bieden tijdens zonsondergang een adembenemend uitzicht over de palmbomen en het privéstrand van het hotel! Het team van The Wedding Bliss Thailand, de wedding planners, is er perfect in geslaagd om Timmy en Megan’s ideale bruiloft te creëren! Tropisch, gezelligheid en warmte! Wij dromen nog even weg……

Wil jij ook zo’n relaxte bruiloft op het strand? Wij hebben in een eerdere blogpost wat tips gegeven voor het trouwen op het strand. Deze lees je hier.

Maar geniet eerst van deze prachtige relaxte bruiloft op het strand.

Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand Een relaxte bruiloft op het strand

Wedding Planning and Design : The Wedding Bliss Thailand | Photography : Saya Photography for Studio Ohlala |  Second Shooter : Marion for Studio Ohlala  | Film Maker : Wedding Video Thailand | Hair and Make Up : Polina Pak’s Studio  | Venue and Caterer : Tongsai Bay Hotel | Floral Designer : I am Flower | Wedding Dress : BHLDN

 

 

Comments

  1. says

    Thank you Alexandra for taking the time to translate this text! How nice to read you and see so much enthusiasm! Megan and Timmy have really touched me because of their generosity and The Wedding Bliss team and I am Flower have really made a wedding that looks like them! Thank you again a thousand times for this beautiful publication!

    xxx
    Saya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue