Wauw. Lieve allemaal, leuke jij. Wat is de tijd snel gegaan. Soms kan ik het nog niet helemaal geloven, maar Dusty Blue is alweer een half jaar live! De trouwblog voor de modern elegante bruid. En zo aan het einde van het jaar, leek het ons een mooi moment om hier bij stil te staan.

Zo’n negen maanden geleden, tijdens mijn zwangerschapsverlof, ontstond bij mij het idee om Dusty Blue op te richten. Een platform voor bruidsparen om weg te zwijmelen bij het moois dat we in Nederland en Belgie te bieden hebben. Een plek waar je de leveranciers vindt met oog voor detail, die niets liever willen dan het állerbeste voor hun bruidsparen realiseren.

Wat ben ik trots als ik zie wat we in de tussentijd al hebben mogen doen. Zoals de prachtige netwerkborrel die we gaven op drie oktober in Studio 13 in Amsterdam. Een feest om nooit te vergeten!

Leveranciers evenement: Hosting Dusty Blue | Styling + rentals Feline Wedding & Events | Foodstyling Limerence Styling | Live muziek JES music | Foto’s Raisa Zwart Photography | Video Kleine Verhalen Videografie | Cakes Sweet Charlotte | Flowers Edénique Floral Design | Kalligrafie La Lettre Kalligrafie | Gouden kaarsen + servies Velvet Green | Haar & make-up door Marianne Roza voor The Beautiful Bride Company

 

Op dezelfde dag kondigde we aan dat Claimy werd toegevoegd aan het team: onze kersverse hoofdredactrice. Wat ben ik ontzettend blij met haar. Wanneer je meerdere bedrijven runt én mama bent is het belangrijk om te kiezen waar je krachten liggen en welke facetten je beter kunt uitbesteden. Toen ik Claimy eind 2016 ontmoette, wist ik al snel: dit is een vrouw die ik in de gaten moet houden. En wat ben ik dan ook trots dat ze vanaf oktober ons team is komen versterken, omdat ze samen met mij gelooft in het concept van Dusty Blue.

Inmiddels hebben we al an veel artikelen van haar hand mogen genieten! Dankjewel voor alles lieve Claim!
(Wisten jullie trouwens dat deze leuke vrouw ook weddingplanner is? Mochten jullie een weddingplanner nodig hebben: aanrader!)

 

TOEKOMST

Natuurlijk vertellen we jullie graag ook hoe we 2018 voor ons zien! Allereerst: we hopen nog veel meer prachtige real weddings, inspirerende shoots en fantastische reisfoto’s met jullie te mogen delen! Want wauw, wat een talentvolle beeldmakers én leveranciers (bloemisten, stylisten, ceremoniespreeksters, weddingplanners etc.) hebben we in Nederland. Het niveau wordt met de dag hoger en we kunnen niet wachten om hier nog veel meer van te genieten.

Persoonlijk vind ik het zo tof om te zien dat we ons niet meer laten leiden door dat wat we denken dat ‘moet’ op een bruiloft, maar dat we ons steeds meer laten leiden door dat wat wij willen. Jullie kijken steeds beter naar: wat past er bij ons? Hoe ziet onze IDEALE dag er uit? Welke elementen moeten er sowieso in? En wat niet? Een bruiloft is een feest der liefde, JULLIE LIEFDE & we kunnen niet wachten om nog VEEL meer van die liefde te laten zien. Of je nou 18 of 80 bent. Als jij een Dusty Blue bruid of bruidegom bent; wij vinden het heel leuk om te zien hoe jullie de liefde hebben gevierd! Overleg even met je foto-/videograaf en SEND US YOUR PHOTO’S&FILM! Yes, dat mag! En kom maar op met jullie inspirerende (of heerlijk kneuterige) liefdesverhaal! Insturen kan hier.

Daarnaast voegen we volgend jaar natuurlijk graag nog veel meer fantastische leveranciers toe, zodat jouw zoektocht naar leveranciers steeds leuker wordt. (Want echt, ik denk dat de Dusty Blue leveranciers een van de leukste leveranciers zijn die er te vinden zijn. Stuk voor stuk zijn het zulke lieve mannen en vrouwen, met zoveel passie om het allerbeste voor jullie bruiloft te realiseren. En je zult merken, wanneer je ze vervolgens ook nog eens samen laat werken – dan word jouw bruiloft helemaal een fantastisch feest!) Psst: Ben jij leverancier en zucht je gelukkig bij het zien van deze trouwblog? Klik dan zeker even hier.

 

Ga jij in 2018 trouwen? Geniet van alle voorbereidingen en we helpen je graag om de dag van jullie dromen, waar jullie liefde centraal staat, te realiseren!

 

Liefs,
Elsa

Eigenaresse Dusty Blue

 


‘VACATURE’

Naast dat wij niet kunnen wachten om nog meer liefde te delen, zijn we ook op zoek naar extra versterking. Geloof jij 100% in dit concept (en baal je stiekem dat je dit zelf niet hebt bedacht.. ;)) én is jouw voornemen van 2018 om JA te zeggen tegen hele toffe uitdagingen en mogelijkheden? Stuur dan een mail naar hello@dustyblue.nl & dan vertel ik je graag meer!

 

RECAP | Het eerste half jaar van Dusty Blue

share on

nederlands

/

english

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM