Alhoewel trouwringen wellicht een klein detail van je bruiloft zijn, is het wel iets dat je jouw hele leven meedraagt als symbool van je huwelijk. Vroeger bracht het bruidsmeisje de ringen op een ringkussentje, maar dat kan tegenwoordig natuurlijk veel moderner en stijlvoller! In de blog van vandaag geven wij je aantal leuke alternatieven die passen bij de moderne fine art bruid, niet alleen om je ringen uit te wisselen tijdens de ceremonie, zeker ook om je ringen in te laten fotograferen en om ze in te bewaren op de momenten dat je ze even niet draagt.

Fluwelen ringdoosje voor de moderne bruid

Deze prachtige fluwelen ringdoosjes van The Mrs Box zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn heel stijlvol. Er zijn single ringdoosjes, voor één ring of dubbele ringdoosjes om twee ringen in te bewaren. Niet alleen heel mooi om je verlovings- en trouwringen in te laten vastleggen door je trouwfotograaf, ook geweldig om ze op te bergen op de momenten dat je je ring niet draagt, zoals wanneer je slaapt of naar het strand gaat. Zand, zout water en zonnebrandcrème doen je stenen geen goed, dus beter om je trouwring op die momenten af te doen.

Vintage ringdoosjes voor de fine art bruid

Helemaal hot and happening, de franse vintage ringdoosjes. Super leuk om ze op een antiekmarkt op de kop te tikken, of wellicht heeft je moeder of oma nog zo’n doosje thuis liggen.

Foto credits: Allen Tsai Photography

 

Glazen ringdoosje afgewerkt met koper

Koper zie je steeds meer terug in onder andere interieurs, maar je kan het ook goed verwerken op je bruiloft. Dit glazen ringdoosje, afgewerkt met koper, is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen en heeft een stoere, stijlvolle uitstraling. De trouwringen zijn door het glas goed te zien en kun je bijvoorbeeld verder aankleden met een kussentje van mos of met olijfblaadjes of prachtige steentjes.

Foto credits: Alexandra Vonk 

 

Bedenk van tevoren goed wat de stijl van jullie bruiloft wordt. Het is natuurlijk super als je deze door kunt voeren in het ringdoosje zodat deze helemaal in het geheel past! Hopelijk ben je geïnspireerd met deze prachtige alternatieven voor het ouderwetse ringkussentje.

Ringdoosjes voor de moderne fine art bruid

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM