Hoe tof is het als een bruidspaar geïnspireerd wordt door onze eigen Dusty Blue blog? Dat was de bruiloft van Anouk en Roy. Een heerlijke dag van twee liefdevolle mensen, die plaats vond in een mooie lichte locatie, prachtig gestyled in de Dusty Blue kleuren.

Feline Weddings vertelt:
“Het bedenken en stijlen van de trouwdag samen met Roy en Anouk was echt een feestje! Samen zijn ze een ontzettend lief en relaxed stel.
Wat grappig is: Ik heb voor de lancering van deze blog een shoot voor Dusty Blue georganiseerd en gestyled. Toen het bruidspaar dit zag, wisten ze: dit is de stijl die wij willen. Zo kwam het dat ze gezellig bij mij op kantoor kennis kwamen maken.

Anouk is een en al enthousiasme en altijd vrolijk. Roy wist dat zijn verloofde hier enorm van genoot en steunde haar met alle bruiloftsplannen. Als de bruiloftsplannen te veel in de details gingen, haakte hij af en liet hij het graag even aan ons over. Maar de grote lijnen zagen ze samen helemaal voor zich.
Zo ontzettend leuk om te horen dat ondanks alle plannen en sfeerboards die van tevoren gemaakt waren, het bruidspaar het uiteindelijke resultaat nog veel mooier vond dan dat ze van te voren hadden gedacht. De bruid moest bij het zien van de aangeklede locatie zelfs een paar tranen wegslikken. Een groot compliment!

Natuurlijk vroegen wij het mooie bruidspaar een aantal vragen.

Wat was het meest bijzondere moment van jullie bruiloft en waarom?

“Het mooiste moment was toch wel de ceremonie. Het is heel bijzonder om elkaar trouw te beloven in het bij zijn van familie en vrienden. Naast dat onze trouwambtenaar een bekende was heeft Jes Music tijdens onze ceremonie een persoonlijk voor ons geschreven lied gezongen. Dit maakte dat onze ceremonie heel persoonlijk was, echt heel bijzonder!

Dat was toch wel een van onze wensen, dat de trouwdag heel persoonlijk was. Dit hebben wij verder doorgevoerd door tijdens het diner voor iedereen een persoonlijk kaartje te schrijven. Het was zo leuk om te zien dat iedereen dit zo waardeert.”

Waar hebben jullie op bespaard voor jullie bruiloft en waarop juist niet?

“Wij zijn getrouwd in de Lambertuskerk in Raamsdonk, deze trouwlocatie wordt leeg opgeleverd en daarom hebben wij niet bespaard op styling. Eline van Felinestyling heeft ervoor gezorgd dat de styling op ieder moment van de trouwdag perfect was. Wel hebben wij de kosten kunnen beperken door veel zelf te doen, al het drukwerk voor de bruiloft heb ik bijvoorbeeld zelf gemaakt. Heel leuk om zo van tevoren al bezig te zijn met onze bruiloft!

De bruiloft was echt de meest bijzondere dag uit ons leven, wij hebben er onwijs van genoten!”

Bruidspaar: Anouk en Roy | Locatie: Lambertuskerk Raamsdonk | Styling: Feline Styling  | Catering: De Kort catering | Fotograaf: Nienke van Denderen  | Assistent fotograaf: Saskia Fransen | Bloemen: Bloem in style by Elise| Live muziek: Jes Music | Ringen: Atelier 79 | Kapsel en visagie: Tres Jolie  | Taart: Gebakkerij | Jurk: Hengeveld Couture  | Schoenen bruid: Dune | Pak bruidegom: Rietbergh | Schoenen bruidegom: Magnani | Auto: de Volkswagenbus

Een prachtig gestylde ‘Dusty Blue’ bruiloft

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM