Zijn jullie opzoek naar een mooie locatie om te trouwen in Rotterdam? Misschien is dit de locatie waar jullie naar opzoek zijn!
Dusty Blue fotografe Wike Zijlstra organiseerde een prachtige editorial – met veel van onze favoriete leveranciers! – bij Dudok In Het Park. Middenin de stad, maar toch omgeven door een oase van rust, creëerde haar team een romantische inspiratieshoot voor een echte lentebruiloft!

Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue

Trouwen in Rotterdam bij Dudok In Het Park

Middenin Rotterdam, tussen de bomen en natuur van Het Park, kom je helemaal tot rust. Dit is waar trouwlocatie Dudok In Het Park, voorheen ‘Het Heerenhuys’, zich bevind. Het historische pand werd gebouwd in 1750 en ligt vlak naast de Euromast. Hier voelt het alsof je even uit de stad bent ontsnapt!

De bijzondere locatie wordt gekenmerkt door de Franse tuin, hoge ramen en het bijzondere interieur waarin de natuur en rust van buiten doorvloeien naar binnen. Het handgeschilderde behang door Snijder & Co is echt een eyecatcher!

Wike vertelt: “Voor het concept van deze shoot heb ik de locatie en de sfeer van het interieur als beginpunt gebruikt. Groen als basis van het kleurenpalet waarbij de zoete lentekleuren in de bloemen zorgen voor een sfeervol geheel. Tamarah van The Bridal Blush heeft een detail van geel toegevoegd aan haar creaties, wat een modern en speels effect geeft. Het geheel blijft romantisch, wat perfect aansluit bij de locatie en het omliggende park.

Ook was ik direct verliefd op de dromerige jurk met romantische strik op de achterkant, die bruid Gaelle draagt voor deze editorial. The split is ideaal voor de warmere lente- of zomerdagen. Door te kiezen voor een grijs pak voor bruidegom Django blijft de sfeer van de shoot licht en romantisch. Daarnaast is het grijze pak tijdloos en staat het hem super!

Naomi van Pen to Paper is een geweldige kalligraaf en besteed heel veel aandacht aan de kleine details. Ze heeft het behang van Dudok In Het Park ook als inspiratie gebruikt voor haar werk. Het ontwerp is delicaat en heeft een historische touch door het handgeschepte papier.”

Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue Wike Zijlstra Dudok in het Park Rotterdam Romantisch Trouwen Dusty Blue

Concept, organisatie & fotografie: Wike Zijlstra Photography | Locatie: Dudok In Het Park | Bloemen & Styling: The Bridal Blush | Trouwjurk: Modern Romance | Haar & make-up: The Beautiful Bride Company | Haar accessoire: SIBO Designs | Stationery: Pen to Paper | Schoenen: Bella Belle Shoes | Taart: Bakverhalen | Pak bruidegom: Roka | Ringbox: Beloved Fine Jewels | Linten: Pomegranate Colours | Styling mat: Olive and Oak & The Styling Mat | Film lab: Carmencita Filmlab

En, kiezen jullie trouwen in Rotterdam? Of gaan jullie voor één van de andere prachtige trouwlocaties in Nederland?

Romantisch trouwen in Rotterdam bij Dudok In Het Park

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM