English

De lente lijkt altijd plotseling te verschijnen. Het begint met een klein, dapper bloemetje en voor je het weet zie je overal lichtroze. Bloesem voor bloesem begint de lente!
Vicky Galata Weddings bedacht een romantisch en kunstzinnige editorial met de nadruk op creatieve details. Zij raakte geïnspireerd door amandelbomen, die met hun zachtroze bloesem de essentie van de lente weergeven. Er is geen duidelijker teken dat de lente begint, dan deze romantische en unieke bloemen.

Pink Blossom Spring Wedding Pastel Roze Bloesem Lente Bruiloft

Een Romantische Editorial vol Bloesem

Ontwerper en styliste Vicky vertelt: “Het kleurenpalet moest minimaal en romantisch zijn. Er is geen “gedoe” aan het begin van de lente. Het moest vooral zacht en verfijnd zijn, zoals de amandelbloesems. Natuurlijke tinten zoals beige, ecru en wit zijn de hoofdkleuren die we hebben gebruikt, met prachtige lichtroze, grijze en groene details. Naast de amandelbloemen wilden we deze editorial een Parijse flair geven door de meubelselectie en luxe gouden details; mijn persoonlijk kenmerkende stijl.
Deze bruiloftsinspiratie is gericht op romantische bruiden, die zich hun trouwdag voorstellen alsof het uit een sprookjesboek komt. Het is minimalistisch in de basis, maar toch gevuld met prachtige details.”

Bloemen & Vlinderjurken

“De schikking van de bloemen is het bewijs dat Maria van Fillo Flower Design een echte kunstenares is! Het is magisch in elk opzicht. De bloemenluifel met de amandelbloemen en de anemonen is minimaal van kleur en toch verfijnd van structuur, waardoor de perfecte balans en een sprookjesachtige sfeer ontstaat. De echte knaller is echter de met bloemen versierde bruidsparaplu. Een knipoog naar het moderne design en out-of-the-box-esthetiek die kenmerkend is voor mijn stylingontwerpen. Alle ontwerpen hebben een vredige, romantische sfeer die ons doet dromen van een “volgens het boekje” lentehuwelijk. Adembenemend toch?
De twee uitermate romantische trouwjurken van Made Bride by Antonea zijn de perfecte keuze! De ene meer timide en klassiek, en de ander met op maat gemaakte handschoenen met vlinders. De prachtige verfijnde make-up en de zachte roze tinten benadrukken de complete romantiek van de look.

Deze shoot vat de essentie van Vicky Galata Weddings perfect samen: verfijnde, mooie en unieke evenementen op maat voor ieder koppel. Het is gericht op de hopeloze romantische bruiden die willen opvallen en het gewone willen vermijden. Degenen die een echte en eerlijke viering van hun liefde willen.”

Fotografie & Verbluffende Details

“Paul en Yiota van Les Anagnou legden de setting perfect vast en voegden hun fijne stijl en ervaring toe aan het romantische verhaal. De beelden zijn adembenemend en de portretten zijn magisch.

Deze shoot zit vol met mooie details. Van vintage Parijse hangers en ouderwetse parfumflesjes tot mintkleurig serviesgoed en gekalligrafeerde liefdesbrieven. Ook de romantische drielaagse cake van Pavlov’s Lab met het bloeiende kant van suikerpasta is de perfecte keuze voor het concept.
Het verfijnen van ieder element wat deze editorial maakt tot één die zeker indruk zullen maken. Net als de amandelbloemen wanneer zij bloeien!

Als we geen winter hadden, zou de lente niet zo aangenaam zijn. Het is door de ontberingen van de winter dat we de welvaart van de lente kunnen verwelkomen. Het is altijd vol vreugde en enthousiasme – net als de perfecte trouwdag!”

Pink Blossom Spring Wedding Pastel Roze Bloesem Lente BruiloftPink Blossom Spring Wedding Pastel Roze Bloesem Lente BruiloftPink Blossom Spring Wedding Pastel Roze Bloesem Lente BruiloftPink Blossom Spring Wedding Pastel Roze Bloesem Lente BruiloftPink Blossom Spring Wedding Pastel Roze Bloesem Lente BruiloftPink Blossom Spring Wedding Pastel Roze Bloesem Lente Bruiloft

Fotografie: Les Anagnou | Design, Styling & Planning: Vicky Galata Weddings & Events | Bloemen: Fillo Flower Studio | Stationery: Manousenia design | Taart: Pavlov’s Lab | Jurken: Made Bride by Antonea | Schoenen & Accessoires: Savrani Creations | Haar & Make-up: Frantzeska Koukoula | Meubelverhuur: Zazoo | Tekst: Hermoine Tsentidou | Keramische styling items: Narcissus Fine Art | Fine art details: Marygro | Model: Nasia Plantzopoulou

Romantische bloesem inspiratie voor een lente bruiloft

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM