Yay! Je bent ten huwelijk gevraagd en het plannen van je bruiloft kan beginnen. Een van de leukste dingen is natuurlijk om op zoek te gaan naar DE bruidsjurk. En er is zoveel keus! Wij helpen je vandaag, door onze meest favoriete, romantische bruidsjurken te laten zien voor de fine art bruid. Jurken met verschillende texturen, kleuren en die flowy zijn. Die elegantie en vrouwelijkheid uitstralen.

Meest romantische bruidsjurken voor de fine art bruid

Wij zijn verliefd op de prachtige romantische bruidsjurken van Samuelle Couture. De Engelse ontwerpster laat zich inspireren door de natuur, reizen en fine art. Deze bruidsjurken zijn op en top vrouwelijk en romantisch, door het gebruik van verschillende texturen en fijne materialen en een fraaie couture afwerking. Die rokken bestaan uit meerdere lagen van kant, organza en zijde tule. Op de foto de jurk ‘Bianca’.

romantische bruidsjurken fine art bruid

Nude kleurige bruidsjurk met een sexy touch

Deze jurk, de “Anastasia” van het couture huis Mira Zwillinger, straalt pure vrouwelijkheid uit. Een gedrapeerde zijde tule jurk met een geborduurd lijfje met gouden bloemen en takjes, in een prachtige ivoor/nude kleur.  De jurken van Mira Zwillinger kenmerken zich door het gebruik van de beste stoffen en materialen, handgemaakt borduurwerk en een touch van sensualiteit.

Romantische bohemian bruidsjurken

De romantische, bohemian bruidsjurken van Bo & Luca zijn geschikt voor de fine art, moderne en glamorous bruid. Prachtige jurken, gemaakt van luxe stoffen en bezaaid met kralen. En dit merk is ook verkrijgbaar in Nederland bij bruidsboetiek Wild at Heart in Nijmegen.

Romantiek ten top

De bruidsjurken van Noya by Riki Dalal zijn een droom. Twee van onze favorieten zijn de ‘Violet” (links) en de ‘Juliet’ (rechts). De Violet is eigenlijk een losse rok en top in plaats van een jurk en bij de Juliet zijn de bandjes, die losjes over de bovenarmen vallen, afneembaar wat DE trend van dit jaar is. De rokken zijn gemaakt van prachtige tule, waar je heerlijk mee kunt zwieren. De romantische bruidsjurken zijn in Nederland verkrijgbaar bij de bruidswinkel La Bella Blanca in Zwolle.

Een flowy blauw/grijze bruidsjurk

Deze blauw/grijze jurk van het Canadese merk Truvelle Bridal is heel erg geschikt voor een romantische strand bruiloft. Een keer geen witte bruidsjurk, maar een blauw/grijzige jurk die perfect matcht met de kleuren van de oceaan. Deze bruidsjurk, de ‘Alexandra’ heeft een lage rug met een romantische strik. De voorkant van het lijfje is bezaaid met prachtige pailletten en kralen. De rok is heerlijk flowy, wat zeker ten goede komt met een licht zeebriesje.

En? Welke romantische bruidsjurk is jouw favoriet?

Foto’s: Alexandra Vonk 

Romantische bruidsjurken voor de fine art bruid

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM