Afgelopen zomer trouwden Sadi en Jacobiene op het oh zo prachtige Kasteel de Hooge Vuursche. Een dag vol met emoties, gelach en liefde. En vergeet niet de prachtige romantische styling en bloemen die de dag helemaal af maakte.

De ontmoeting

Jacobiene: Sadi en ik hebben elkaar in Dubai ontmoet en werden direct de beste vrienden. Een band die in de loop der tijd alleen maar versterkt werd. Tijdens onze vriendschap werden wij ook business partners door samen een bedrijf te starten. Na twee jaar vriendschap sloeg de vonk over en kregen wij een relatie. Het duurde niet lang voordat wij wisten dat wij de rest van ons leven samen wilden doorbrengen. Wij zijn zonder twijfel zielsverwanten en de ware voor elkaar.

Het huwelijksaanzoek

In mei 2017 vroeg Sadi’s family, zoals de Arabische traditie, mijn vader’s toestemming om te trouwen.
Het officiële aanzoek werd groots aangepakt door Sadi, met behulp van een Nederlandse film crew. Zonder dat ik het wist werden wij de gehele dag door hen gevolgd. Na een lunch in Amsterdam Zuid reden wij naar Scheveningen om met paarden romantisch over het strand te rijden. De rit eindigde bij een prachtige plek op het strand, versierd met fakkels, kussens, rozenblaadjes, champagne en….de ring! Sadi ging op zijn knie en vroeg mij ten huwelijk. Hierna was er een verrassingsdiner geregeld met al onze vrienden.

Wat was jullie meest favoriete moment van jullie bruiloft?

Ons favoriete moment was de First Look. We hadden toen echt een privé moment waar we even in alle rust in elkaar op konden gaan.

Wat bewonder je aan de ander?

Jacobiene:
Voor mij is Sadi de meest geweldigste persoon die ik ooit heb ontmoet. Hij is warm, liefhebbend, zorgzaam en buitengewoon supportive. Sadi’s humor is ongeëvenaard en hij heeft het vermogen om mij aan het lachen te maken in elke situatie of gemoedstoestand. Hij heeft een hart van goud en het vermogen om onvoorwaardelijk lief te hebben zoals ik dat nog nooit eerder heb gezien.
Hij is mijn beste vriend en ik respecteer en koester hem enorm. Hij voelt als thuis voor mij, alsof onze zielen van elkaar houden door de tijd heen. Ik had me nooit zo’n grote liefde voorgesteld. Het is een eer om hem mijn man te noemen, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met hem door te brengen.

Sadi:
Bienna, verbaast me elke dag met haar intelligentie, schoonheid, sensualiteit, eerlijkheid, humor en haar craziness waar ik zo intens van ben gaan houden. Sinds de dag dat we elkaar ontmoetten, wisten wij dat we zielsverwanten waren en onze verbinding wordt elke dag sterker. Ze is een Noordster in mijn leven die mij leidt naar mededogen, begrip, liefde en waardering in de verschillende fasen in onze relatie. Haar ziel is een zegen en ik kan me een leven zonder haar niet voorstellen. Het is een eer dat ik mezelf haar man mag noemen.

Waar ging jullie huwelijksreis naar toe?

Onze oorspronkelijke droom was om naar Bora Bora te gaan, maar omdat onze bruiloft in Europa plaatsvond, besloten we om vlak na de bruiloft een rondreis in Italië te maken voor 2 weken (Venetië, Florence, Toscane, Amalfi en Capri). Het was mooi en heel bijzonder.
Onze tweede huwelijksreis is een maandlange reis naar de VS, Bora Bora en Cuba in juli.

Hebben jullie tips voor andere bruidsparen die nu aan het plannen zijn?

Onze bruiloft vond al plaats na slechts 3 maanden na onze verloving. Wij hadden dus niet veel tijd om alles te plannen.  Ik zou aanraden om zeker meer tijd daarvoor te nemen en om een weddingplanner in te huren. Zelfs als je een evenementenplanner bent van beroep zoals ik, is het nog steeds heel anders wanneer het je eigen speciale dag is en (voor ons) in een ander land!

De leveranciers die je kiest, maken het verschil op de dag! Kies voor leveranciers waar je helemaal gelukkig mee bent.

De foto’s en video’s zijn zo belangrijk en we zijn Alexandra Vonk en The Dreamers voor altijd dankbaar voor het prachtig vastleggen van onze dag. Er zijn zoveel momenten die we tijdens de dag niet gezien hebben, totdat wij de foto’s en video ontvingen. Wij hebben herinneringen voor het leven!

 

Vendors:

Venue: Kasteel de Hooge Vuursche | Styling: Perplexz wedding styling | Flowers: Gift by Nature | Video: The Dreamers | Photography: Alexandra Vonk | Photographer’s assistant: Moniek van Gils | Film lab: Richard Photo Lab. 

Een Romantische Bruiloft op Kasteel de Hooge Vuursche

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM