Minimaal één keer per 2 jaar maken mijn vriend en ik een ‘grote’ reis. Een maandje Costa Rica & Panama, kerst vieren in New York, een roadtrip door Nieuw Zeeland; we kunnen er geen genoeg van krijgen. Met elke bestemming die we afvinken komen er weer een paar bij op onze bucketlist. Wat is reizen toch heerlijk… Al helemaal als je deze avonturen mag delen met iemand waar je zoveel van houdt.

Er even helemaal tussenuit

Een van de voordelen van zo’n lange, verre reis is dat je grotendeels op elkaar aangewezen bent. Geen werk, geen verplichtingen en geen volle agenda – hoe fijn! Samen ontmoet je nieuwe mensen, ga je op avontuur en kom je terecht in nieuwe situaties. Stiekem denk ik dat reizen dé test is voor je relatie én dat je elkaar nog veel beter leert kennen. Je bent vaak lange tijd 24/7 samen, nog veel meer dan dat je thuis bent. Bovendien heb je nog meer tijd om na te denken en meer tijd om tot diep in de nacht te kletsen over van alles en nog wat. Neemt natuurlijk niet weg dat het ook belangrijk is om tijd vrij te maken voor elkaar wanneer je niet op reis bent…

Unplugged

Op steeds meer plekken heb je toegang tot internet. Wi-Fi in het hotel, zonder extra kosten internetten in de EU, stiekem vind ik dat soms best jammer. Tuurlijk; wanneer ik op reis ben voor werk is het een uitkomst! Maar wanneer je met z’n tweetjes op reis bent zorgt het soms voor onnodige afleiding. Hoe fijn is het juist om social media even gedag te zeggen voor een tijdje, of je internetgebruik op reis te beperken tot bijvoorbeeld een uurtje per dag. Unplug en wees niet te veel bezig met de dagelijkse rompslomp, dat komt wel weer als je thuis komt.

“Traveling is the only thing you can buy that makes you richer”

Dit geloof ik echt. Ik kan me weinig mooiers voorstellen dan herinneringen maken met de mensen waar je van houd. Of dat nu je vriend, verloofde of man is, een lieve vriendin of je familie: geniet van de kleine dingen, van de waardevolle momenten waarop even helemaal niets moet, van al het moois dat de wereld te bieden heeft!

^ Mount Cook / Aoraki Zuidereiland

^ Dunedin & Portobello / Otago Zuidereiland

 ^ Cardrona / Lake Wanaka Zuidereiland

^ Fox Glacier Zuidereiland

^ Punakaiki & The Pancake Rocks, Zuidereiland

^ Kaikoura Zuidereiland

^ Abel Tasman National Park, Noordereiland

^ Picton / Marlborough Sounds bij de overtocht van het Zuidereiland naar Noordereiland


^ Tongariro Noordereiland

^ Hahei & Hot water beach, Bay of Plenty Noordereiland

^ Bay of islands noordereiland

^ Auckland Noordereiland

 

Wat een bizar mooie omgeving! Staat Nieuw Zeeland op jullie bucketlist?

Fotografie Raisa Zwart Photography

Samen er tussenuit

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM