Zoals jullie weten hebben wij een enorme liefde voor prachtige jurken, mooie sluiers en geweldige headpieces. Wij kunnen dan ook niet genoeg krijgen van SIBO designs en vandaag delen wij met veel vreugde de 2018 collectie met jullie.

Sheila:
“De nieuwe 2018 collectie genaamd “Initium Novum” wat in Latijns is voor “een nieuw begin”. Een nieuw begin kan ontzettend belangrijk zijn voor ons allemaal, en in het huwelijk treden voelt ook zeker als een nieuw begin samen. Elke collectie die ik maak voelt voor mij ook als een nieuw begin. Een nieuwe kijk op mijn ontwerpen en ook een nieuwe manier om mijn creativiteit te uiten. Het is ook een manier om de mensen om mij heen te inspireren, en om te laten zien dat het erg belangrijk is om soms je dromen te volgen en waar proberen te maken. Deze collectie staat symbool voor een traditionele manier van trouwen in een nieuwe modern, en luchtig jasje.

Mijn jurken en sluiers zijn gemaakt van prachtige zachte materialen, zoals zachte tulle, chiffons en Chantilly kant. De haarkammen zijn met de hand geschilderd, gewikkeld en afgewerkt om zo de unieke vormen tot stand te laten komen. Ondanks dat de ontwerpen zijn gemaakt met traditie als uitgangspunt, passen de ontwerpen bij elke bruidsstijl. Of je nu een meer traditionele bruid bent of een meer bohemian free-spirited bruid bent, elk product geeft een unieke toevoeging aan elke stijl. De “Initium Novum” collectie is een unieke handgemaakte collectie om te inspireren, en om bewaard en doorgegeven te worden van generatie op generatie.”Vendors:

Gowns, Headpieces & Veils: SIBO Designs | Photography: Sheila Bobeldijk | MUAH: Marianne Roza with The Beautiful Bride Company | Shoes: Bella Belle Shoes | Location: Studio Sarphaat | Model: Melanie Makay

 

SIBO Designs 2018 Collectie “Initium Novum” Deel 1

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM