English

De Amerikaanse Sebastian en Terri vierde hun tienjarig jubileum in Parijs. Samen met de Nederlandse fotografe Dilani Schipper brachten zijn een romantische ochtend door met een wandeling door de stad der liefde. Graag vertellen zij over hun ontmoeting, hun leven samen met drie kinderen en wat zij voelen voor elkaar.
Wij vinden Sebastian en Terri een ontzettend leuk stel en genieten van hun liefde in Parijs!

Vier de Liefde op Valentijnsdag Anniversary Parijs Paris Dilani Schipper Dusty Blue Celebrate Love in Valentine's Day

Een viering van 10 jaar liefde

Sebastian en Terri ontmoetten elkaar toen zij beide als gaststudenten uit Amerika studeerde aan de Universiteit van Oxford in Engeland. Ze startten direct met daten en waren verloofd al voordat ze weer Engeland verlieten. Kort daarna vlogen ze naar Barcelona en vierde samen hun elopement: een intieme huwelijksceremonie met z’n tweetjes. En inmiddels zijn ze al 10 jaar getrouwd!

Hun liefde heeft Sebastian en Terri al naar alle uithoeken van de wereld gebracht. Ze hebben in Engeland, Pennsylvania, Texas en Nieuw-Zeeland gewoond. Op dit moment noemen ze, samen met hun drie kinderen, San Francisco hun thuis.
Sebastian werkt in Silicon Valley als senior software-ingenieur en Terri is eigenaar van Cerise Photography, een bedrijf voor beeldende kunstfotografie. Ook is zij  verpleegster in een ziekenhuis in San Francisco. Samen zijn zij de ouders van een vierjarige en twee geadopteerde zonen van dertien en zestien.

Toen ze de kans kregen om de kinderen bij hun ouders achter te laten en een romantisch uitstapje naar Parijs te maken, twijfelde ze geen moment! Ze vlogen naar de stad der liefde en boekte Dilani Schipper voor een romantische anniversary shoot.

“Haar foto’s zijn gewoon zo ongelooflijk! Ze zijn verfijnd, licht en vol emotie”, zegt Terri.

Voor deze fotoshoot droeg Terri een prachtig gebloemde jurk van Domenica Domenica en Sebastian een pak van Zara. Terri’s ketting is gemaakt van haar originele verlovingsring uit de tijd dat ze nog op de universiteit zat, waarvoor ze betaalden met een kleine studielening. Haar huidige ring, die ze voor hun vijfjarig jubileum kreeg, is een tweekaraats Tacori-zetting. Haar gouden armband van Cartier was een geschenk op de dag dat ze hun zonen adopteerden.

Sebastian en Terri over de anniversary shoot in Parijs en elkaar

Terri vertelt: “Onze ochtend in Parijs was ronduit magisch! Ik werd wakker en werd compleet in de watten gelegd door de lieve Anna Jazelle. We liepen door Parijs, naar de meest prachtige bezienswaardigheden. We kusten en dansten, het was zo romantisch!
Er zijn zoveel dingen die ik bewonder aan Sebastian. Hij is knap, grappig, soms uitbundig en een geweldige vader. Hij is vriendelijk, volhardend en verlicht een kamer met zijn energie.

We hebben talloze speciale momenten samen gehad. Van wandelen op het platteland van Nieuw-Zeeland, sangria drinken in een badplaats in Portugal tot kameel rijden in het Atlasgebergte in Marokko. Maar ik heb het gevoel dat ons gezin echt begon op de dag dat onze zoons bij ons kwamen wonen. We hadden direct het gevoel dat we samen op een nieuw pad waren. Binnen een maand nadat de jongens bij ons introkken, was ik zwanger van mijn dochter en de rest is geschiedenis.”

Van Sebastian: “Iedere dag van onze relatie heeft Terri me geholpen om een ​​beter persoon te worden. Ik heb zoveel geluk dat ik iemand heb gevonden die zo’n sterke rol heeft gespeeld in het worden van wie ik echt ben. Ik heb nog nooit een beter persoon ontmoet dan Terri. Ze ziet situaties en mensen voor wat ze werkelijk zijn en schuwt de waarheid niet. Samen een gezin stichten is een ongelooflijke ervaring geweest. Er gaat niets boven de vreugde van samen een gezin te zijn.”

Geniet van deze vrolijke en romantische liefde in Parijs!

Vier de Liefde op Valentijnsdag Anniversary Parijs Paris Dilani Schipper Dusty Blue Celebrate Love in Valentine's Day_0001Vier de Liefde op Valentijnsdag Anniversary Parijs Paris Dilani Schipper Dusty Blue Celebrate Love in Valentine's Day_0001Vier de Liefde op Valentijnsdag Anniversary Parijs Paris Dilani Schipper Dusty Blue Celebrate Love in Valentine's Day_0001Vier de Liefde op Valentijnsdag Anniversary Parijs Paris Dilani Schipper Dusty Blue Celebrate Love in Valentine's Day_0001Vier de Liefde op Valentijnsdag Anniversary Parijs Paris Dilani Schipper Dusty Blue Celebrate Love in Valentine's Day_0001Vier de Liefde op Valentijnsdag Anniversary Parijs Paris Dilani Schipper Dusty Blue Celebrate Love in Valentine's Day_0001Vier de Liefde op Valentijnsdag Anniversary Parijs Paris Dilani Schipper Dusty Blue Celebrate Love in Valentine's Day_0001Vier de Liefde op Valentijnsdag Anniversary Parijs Paris Dilani Schipper Dusty Blue Celebrate Love in Valentine's Day_0001Vier de Liefde op Valentijnsdag Anniversary Parijs Paris Dilani Schipper Dusty Blue Celebrate Love in Valentine's Day_0001Vier de Liefde op Valentijnsdag Anniversary Parijs Paris Dilani Schipper Dusty Blue Celebrate Love in Valentine's Day_0001Vier de Liefde op Valentijnsdag Anniversary Parijs Paris Dilani Schipper Dusty Blue Celebrate Love in Valentine's Day_0001

Fotografie: Dilani Schipper Fotografie | Jurk: Domenica Domenica | Haar & Make-up: Anna Jazelle Beauty

Krijg je geen genoeg van de liefde in Parijs? Geniet dan ook van deze prachtige anniversary shoot bij zonsopgang in Parijs!

Tien jaar liefde in Parijs

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM