Heerlijk slenteren met je geliefde langs de kustlijn tijdens ondergaande zon. Kan het nog romantischer? Wij schreven er al eerder over, wij zwijmelen graag weg bij een bruiloft op het strand. Dat deden wij dan ook toen wij deze heerlijke strand fotoshoot ontvingen van fotografe Nadia Hung en gestyled door Honour and Blessing Events.

Mocht je na het zien van deze prachtige foto’s niet overtuigd zijn? Wij geven graag wat tips en inspiratie voor een bruiloft op het strand.

thema bruiloft op het strand

Wanneer je als bruidspaar kiest voor een bruiloft op het strand en je wilt er een thema en stijl aan hangen dan grijpen veel stellen al snel naar het gebruik van schelpendecoraties en trouwen met de blote voetjes in het zand. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Bedenk wat jij wilt uitstralen met jouw bruiloft en jullie hoeven absoluut niet direct terug te grijpen naar een voorspelbaar blauw en nautisch thema. Zachte blush en peach tinten doen het ook erg goed op een strand bruiloft.

Trouwkleding strand bruiloft

Wil jij een elegante en romantische bruiloft op het strand? Kies dan voor een trouwjurk die daar bij past. Kies voor chique, soepelvallende chiffonjurken die elegant en flowy zijn, zodat de jurk prachtig meebeweegt in de wind. Kies voor metallic platte sandalen aan je voeten, zodat ze prachtig schitteren in de zon.

Wil je ook dat je husband-to-be er stijlvol uitziet op jullie strandbruiloft? Laat dan de korte broeken achterwege. Nee, hij hoeft niet direct in een drie delig pak te verschijnen. Tegenwoordig zijn er prachtige pakken te verkrijgen van linnen of kies voor een trouwpak in een lichtere kleur.

Strand weer

Houdt ook zeker rekening met het weer. Zeker als je kiest voor een bruiloft op het strand in Nederland. Heeft jullie trouwlocatie een mooie binnen ruimte waar je, als het regent, ook een prachtige ceremonie kunt houden? Straalt de zon, dan is de kans groot dat het erg druk is op het strand. Hoe zit het dan met de parkeergelegenheden voor jullie gasten? Niets is vervelender als jullie gasten te laat op jullie strand bruiloft verschijnen omdat ze uren hebben moeten zoeken naar een parkeerplek.

Bruidsfotoshoot op het strand

Een van de redenen dat een bruiloft op het strand zo magisch is zijn de prachtige zonsondergangen. Voor de bruidsfotograaf is het golden hour, een uur voor zonsondergang, het beste licht om magische foto’s te kunnen maken. Check van te voren hoe laat de zon ondergaat en plan met jouw bruidsfotograaf 15 minuten fotoshoot tijd in. Wij weten zeker dat je hier geen spijt van gaat krijgen. Niet overtuigd? Onderstaande foto’s laten zien waarom een fotoshoot op het strand tijdens zonsondergang zo magisch is!

 

 

 

 

 

 

Tips en inspiratie voor een bruiloft op het strand Tips en inspiratie voor een bruiloft op het strand Tips en inspiratie voor een bruiloft op het strandTips en inspiratie voor een bruiloft op het strand Tips en inspiratie voor een bruiloft op het strand Tips en inspiratie voor een bruiloft op het strand Tips en inspiratie voor een bruiloft op het strand Tips en inspiratie voor een bruiloft op het strand Tips en inspiratie voor een bruiloft op het strandTips en inspiratie voor een bruiloft op het strandTips en inspiratie voor een bruiloft op het strandTips en inspiratie voor een bruiloft op het strandTips en inspiratie voor een bruiloft op het strandTips en inspiratie voor een bruiloft op het strand

PAGE BEAUTY |Gown: ELIKA IN LOVE | Calligraphy & Stationery: HELLO MAURELLE  | Shoes:  BELLA BELLE SHOES Tuxedo: GENERATION TUX

Tips en inspiratie voor een bruiloft op het strand

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM