Moodboard: een neutraal kleurenpalet voor je bruiloft

Ook al ben je een kleuren liefhebber, met het moodboard van vandaag laten wij zien dat een neutraal kleurenpalet voor je bruiloft alles behalve saai is. Wanneer je neutrale kleuren zoals witte, cremes en beige tinten met elkaar combineert, zul je zien dat je een prachtige zachte, dromerige en romantische uitstraling voor je bruiloft creëert. Niet trendgevoelig, maar een sfeer die tijdloos is. En het fijne is dat een neutraal kleurenpalet voor je bruiloft geschikt is voor een bruiloft in elk seizoen.

Creëer warmte in je neutrale kleurenpalet

Wanneer je kiest voor een neutraal kleurenpalet voor je bruiloft, probeer dan niet voor spierwit als basis te kiezen. Beter kun je kiezen voor een off-white basis. Door te combineren met verschillende tinten creme en beige in je accenten, creëer je meer warmte in je neutrale kleurenpalet. Kies ook voor verschillende texturen naast elkaar zodat je bruiloftstyling meer diepte krijgt.

Nude kleurige trouwschoenen

Probeer vooral details te kiezen in een neutraal kleurenpalet. Kies niet voor witte trouwschoenen maar voor trouwschoenen in een neutrale, oftewel een nude kleur. Nude kleurige pumps of trouwschoenen zijn sowieso al heel populair en het wordt nog lastig om er maar een paar van uit te kiezen. Heel handig is dat je na de bruiloft deze trouwschoenen ook nog gewoon door kunt dragen. Ze staan erg fashionable onder een lichtblauwe jeans.

Neutrale kleuren bruiloftstationery

Tegenwoordig versturen veel bruidsparen niet enkel maar alleen een uitnodiging, maar kiezen ze voor een gehele bruiloftstationery set. Je kunt verschillende onderdelen van je set verschillende kleuren geven. Kies bijvoorbeeld voor een beige kleurige envelop bij je witte trouwkaart. Of geef je menukaarten net een andere neutrale kleur.

Is een neutraal kleurenpalet te basic voor jou? Combineer het dan met champagne en goudtinten voor een extra glamoureus tintje.
Wij zijn in ieder geval verliefd op dit moodboard, een neutraal kleurenpalet voor je bruiloft! En jij?

Moodboard Neutraal kleuren palet bruiloft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue