We hebben een hele toffe trend gespot! Tegenwoordig zien we op bruiloften veel zithoekjes hier en daar. Fijn voor de styling en om je bruiloft een laid-back look te geven, maar ook heel praktisch (als opa of oma bijvoorbeeld even wil zitten). En om die zithoekjes er fantastisch uit te laten zien, kies je voor Acapulco stoelen.


Foto She Takes Pictures He Makes Films

De Acapulco stoel
Zoals met de meeste trends is ook de Acapulco stoel een knipoog naar vroeger. De stoel heeft zijn naam namelijk te danken aan een geliefde bestemming in Mexico tussen 1950 en 1960. Jetsetters en Hollywood sterren zoals Elisabeth Taylor vertoefden in deze hippe, kleurige badplaats tijdens de zomer. Grote kans dat ze destijds haar cocktail op een Acapulco stoel dronk.

Het ontwerp
De eerste stoelen werden gemaakt van vinyl draad in heldere tropische kleuren. Het design is gebaseerd op de traditionele weeftechniek van de Maya’s. Op ieder terras in Mexico kwam je ze destijds tegen.


Foto Angela Bloemsaat Fotografie Styling & stoelen TELEUKTROUWEN

Back in business
En nu duiken de Acapulco stoelen weer overal op! Niet alleen als tuinstoel, maar ook als schommelstoel en voor bij je interieur. Ze zijn zo cool! Niet alleen omdat ze uitnodigen tot loungen, maar voornamelijk door de retro look.


Foto Almost Makes Perfect

 

Trend gespot: de Acapulco stoel

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM