Aniek Trouwambtenaar

“At the tough of love, everybody turns into an artist”
www.aniektrouwambtenaar.com

Gemiddelde uitgave
€ 1000,-

Foto: Valerie Visschedijk

Hi, mijn naam is Aniek en ik ben geboren in de winter van 1980 in een boerderij in Limburg, Hierna groeide ik op in de achterhoek en op mijn 18e verhuisde ik naar de randstad  waar ik met Bas en onze dochter Lynne woon. Ik kom uit een groot gezin, ben gek op mijn familie en geniet enorm van het varen met onze boot. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en in jullie verhaal te mogen klimmen. De aanloop naar jullie huwelijk maken we samen hierdoor heel bijzonder en de ceremonie wordt herkenbaar, intiem en liefdevol.

“ Of we het leuk zouden vinden als we elkaar zouden ontmoeten op haar boot vroeg Aniek ons. Ergens in de buurt van Amsterdam of Leiden. Daar hoefden we niet lang over na te denken. Wat was het heerlijk op het water. Het ontspannen gevoel wat we daar hadden, creëerde Aniek ook tijdens ons jawoord. We hebben echt ontelbaar veel lieve reacties gehad op de ceremonie. Naast een mooie herinnering, leverde deze ceremonie ook prachtige foto’s op waarop je ons allemaal ziet stralen. “

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Aniek Prins
Aniek-trouwambtenaar@outlook.com
Leidschendam

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Uitgelichte artikelen

Naast dat ik eigenaresse ben van  The Confetti Collective ben ik business coach & strategist voor creatieve ondernemers. In mijn vrije tijd vind je mij knuffelend op de bank met mijn lieve man en ons zoontje óf met elkaar op weg naar een nieuw avontuur.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media