Engaged, een trouwbeurs die anders is dan alle andere trouwbeurzen. Dit weekend kunnen alle bride-to-be’s heerlijke inspiratie op doen op het gebied van trouwen en direct super leuke bruidsleveranciers ontmoeten. Alle leveranciers zijn geselecteerd en staan voor echt vakmanschap. De beurs engaged houdt van interactie en daarom kun je naast de vele workshops ook lezingen volgen. Kijk op hun site voor het gehele programma!

Omdat er ook een aantal Dusty Blue leveranciers stonden gingen wij vandaag een kijkje nemen op de beurs in de Cruise terminal in Rotterdam. En, mocht je nog geen plannen hebben voor dit weekend, wij raden je aan om dan zeker een kijkje te nemen en wie weet vind jij hier wel jouw top team aan leveranciers die jouw bruiloft onvergetelijk maken. Engaged, 13 en 14 oktober 2018 in de Cruise terminal in Rotterdam.

De volgende dusty blue leveranciers kun je vinden op deze beurs dit weekend:

Pen to Paper

Dilani Schipper:

Ouiyessi:

The Beautiful Bride Company:

Sabine Nobbe Fotografie:

Sugarlips Cakes:

True Love Trouwt:

Alle fotografie: Alexandra Vonk

Trouwbeurs Engaged editie oktober 2018

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM