Wanneer er een trouwbeurs in Nederland georganiseerd wordt, gaan we daar graag heen om nieuwe trends te spotten, bij te kletsen met onze leveranciers en om nieuwe toffe partijen te ontmoeten. Zoals Engaged zichzelf noemt: de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt. Zaterdag ging onze hoofdredactrice Claimy richting Amsterdam en zij deelt graag de prachtige foto’s van Michelle Wever Photography met jullie:

Dusty Blue leverancier Ouiyessi: “Een liefdesverhaal, over jullie twee, met datgene wat jullie verhaal kleurt. Met veel liefde schrijf en vertel ik dit verhaal en deel het tijdens een onvergetelijke ceremonie op jullie huwelijksdag. Last but not least zeggen jullie volmondig “JA!” tegen elkaar, wanneer ik jullie (voor de wet of ceremonieel) mag trouwen.”

Dusty Blue leverancier Van Moois: “Mijn liefde gaat uit naar het maken van stationery dat subtiel, stijlvol en liefdevol is en op het allermooiste papier wordt afgedrukt. Weddingstationery is breder dan alleen een save-the-date of een trouwkaart. Denk ook aan een dagplanning, een menu en naamkaartjes voor bij het diner, een bijpassende ceremoniemeesterkaart, een welkomstbord, maar ook kaartjes met jullie lieve woorden over en voor elkaar.” 

 

 

Trouwbeurs Engaged

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM