English

Heerlijk slenteren met je geliefde langs het water, met blote voeten in het warme zand. En samen genieten van de ondergaande zon. Kan het nog romantischer?
In deze inspirerende editorial laat fotografe Vildan Ersert zien van wel! Samen met een team van leveranciers creëerde zij een ultiem romantisch decor ter inspiratie voor wanneer jullie willen trouwen aan het water.

Zie je jullie al voor je aan die prachtig gedekte tafel? Of voelen jullie je liever vrij met een ontspannen picknick? Droom weg bij de prachtige foto’s en vergeet vooral niet om het moodboard onderaan deze blog te downloaden of te pinnen!

Bruidstaart trouwen aan het water Strand bruiloft inspiratie trouwen op het strand Katya Hutter Vildan Ersert

Trouwen aan het water

Bij trouwen aan het water denk je misschien al snel aan een strand bruiloft. Maar Nederland heeft ook veel meertjes en rivieren omringd door prachtige groene natuur. Fotografe Vildan Ersert koos bij het organiseren van deze editorial dan ook voor een prachtige locatie in de Kennemerduinen. Samen met styliste Emilva Tervoort en bloemiste Katya Hutter creëerde zij drie romantische settings met een zachtroze kleurenpallet en bloemen in overvloed.

Fotografe Vildan vertelt: “Met een groep geweldige leveranciers hebben we een shoot neergezet waarmee we bruidsparen willen inspireren om te trouwen aan het water. Het heeft iets magisch; vooral tijdens zonsondergang! Het straalt in mijn ogen rust en romantiek uit. En dat zijn twee dingen die ik graag terug zie in mijn werk. Ik hou van pure, elegante en romantische foto’s waarbij oog is voor ieder detail. Tijdens deze shoot wilde ik vooral de liefde tussen twee mensen in beeld brengen. Het decor met prachtige bloemen van Katya Hutter en de mooi gestylde tafelsetting van Emilva Tervoort creëren een zachte, romantische sfeer! En de perfecte haar- en make-up van Brigitte, de wedding stationery van Omera Paperworks en een heerlijke taart van Sweet Celebration hebben wat mij betreft het plaatje helemaal compleet gemaakt.”

Bloemdecoraties vol rozen, lathyrus en gipskruid

Bloemen spelen een belangrijke rol in de styling van deze editorial. Bloemiste Katya Hutter vertelt hierover: “De stijl van de bloemen voor deze editorial is luchtig, natuurlijk, zacht en romantisch, met pastelkleuren en dusty pink. Natuurlijk koos ik daarom voor de ultieme dusty pink rozen: de zachtroze Bridesmaid roos en een speciale Cafe Latte roos. De combinatie met delicate scabiosa, gipskruid en aromatische lathyrus, lathyrus-ranken en subtiele foliage maken het geheel romantisch, bloemig en zacht. Het is zo mooi te zien dat de bloemen en de natuur van de duinen samen één geheel vormen.
Ik werk veel samen met de getalenteerde styliste Emilva Tervoort. Zij heeft meegewerkt aan de prachtige tafelsetting en bracht voor de taart een fantastische Franse trolley mee! Het laatste deel van de editorial was de picknick tijdens zonsondergang. Dat was een prachtig moment. Maar deze volledige shoot was een onvergetelijke ervaring en de foto’s zijn mij erg dierbaar!”

Romantische foto’s met gouden zon

Eén van de redenen dat trouwen aan het water zo magisch is, is de prachtige zonsondergang. Voor een bruidsfotograaf is het golden hour, een uur voor zonsondergang, het beste licht om de mooiste foto’s van jullie te maken. Een gouden tip is dan ook om van te voren te kijken hoelaat de zon ondergaat en rond die tijd een (korte) fotoshoot in te plannen. Ook al is dat tijdens het diner, receptie of feest. Jullie zullen er zeker geen spijt van krijgen!
Niet overtuigd? De beelden in deze editorial laten zien dat het magisch is!

Trouwen aan het water Strand bruiloft inspiratie trouwen op het strand Katya Hutter Vildan ErsertBruiloft dinertafel bruidsbloemen bruidsboeketDinertafel bruiloft lente rozeBruidstaart trouwen aan het water Strand bruiloft inspiratie trouwen op het strand Katya Hutter Vildan ErsertBruidstaart taart aansnijden BruidstaartBruidsboeket Bruidtrouwen aan het waterTrouwen aan het water picknickPicknick Strand bruiloft inspiratie trouwen op het strand Katya Hutter Vildan Ersert

Download of Pin het moodboard van deze editorial voor jullie eigen bruiloft!

Moodboard Strand bruiloft inspiratie trouwen op het strand romantischFotografie: Vildan Ersert Photography | Bloemen: Katya Hutter Floral Design | Styling: SANTÉ Weddings & Events | Haar & Make-up: Brigitte | Koppel: Dilara & Yasin | Bruidstaart: Sweet Celebration | Stationery: Omera Paperworks | Tuinrozen: Parfum Flower Company | Lathyrus: Lathyrus.nl | Zijden linten: Pomegranate Colours

MEER INSPIRATIE VOOR JULLIE BRUILOFT

Wil je graag nog meer inspiratie voor jullie bruiloft?

In Inspiratie voor een Lente Bruiloft vindt je inspiratie voor een bruiloft met een Dusty Blue kleurenpallet. Of ga voor de combinatie van blauw en pastelkleuren in Trouwen in een kas met “Shades of Spring”.

Ben je op zoek naar minder traditionele kleuren en mag het wel wat meer opvallen? Ga dan voor een paars kleurenpallet of bekijk Inspiratie voor een knallend oranje bruiloft styling!

Trouwen aan het water met gouden zonsondergang

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM