English

Op slechts dertig kilometer van het centrum van Parijs, midden in het bos, ligt het intieme Chateau Bouffemont. Een vredig toevluchtsoord gebouwd in de negentiende eeuw met het oog op comfort, rust en luxe. Op deze prachtige plek creëerde een team van leveranciers deze editorial met een Frans blauw kleurenpallet. Of jullie nu gaan trouwen in Frankrijk of niet, laat je door deze editorial inspireren voor de sfeer van jullie bruiloft!

Chateau Bouffemont Trouwlocaties Frankrijk

Trouwen bij Chateau Bouffemont

Met vijf grote zalen, negen magische suites en een weelderige tuin is Chateau Bouffemont de ideale plek om een ​​intieme bruiloft te vieren. Het landgoed beslaat maar liefst vijf hectare groen en biedt een u uitzicht op de Paris International Golf Club. Deze achttien-holes golfbaan werd ontworpen door golflegende Jack Nicklaus.

Het chateau werd in 2012 volledig gerenoveerd met behoud van de klassiek Franse sfeer. Kristallen kroonluchters, authentieke houten lambrisering en verfijnde stoffen zijn gecombineerd met moderne technologie. Het landgoed is gereserveerd voor exclusief gebruik en is helemaal privé wanneer jullie hier trouwen.

Een editorial met Frans blauw kleurenpalet

In deze editorial neemt een team van Franse leveranciers je mee in de mogelijkheden op deze bijzondere locatie. Fotografe Priscilla Puzenat vertelt: “In deze editorial wilden we zachtheid creëren. De zoetheid van een moment dat wegvliegt. Een moment dat ons meevoert en charmeert. En een ceremonie die ons charmeert. 
We kozen voor een kleurenpalet van blauw, wit en grijs. Met een vleugje groen. Dit zijn de kleuren van de lucht die onze horizon raken. De kleuren die ons overweldigen als we in het gras liggen. Het lichtblauw van zomerochtenden. Het troebele wit dat neigt naar grijs van heldere wolken. En het groen dat ons doet denken aan bloemstengels beneveld met ochtenddauw. Open je armen en laat je meevoeren door deze bries van frisse lucht!”

De planning en styling voor deze editorial werd verzorgt door L’amie des Mariés. En één voor één gekozen zijn de bloemen, het schitterende werk van Les Herbes Folles. Maar de locatie is de onmisbare hoeksteen van deze editorial vol charme en zachtheid! Chateau Bouffemont biedt een uitzonderlijke omgeving die het team vanaf het begin van de shoot inspireerde.

Chateau Bouffemont Trouwlocaties FrankrijkChateau Bouffemont Trouwlocaties Frankrijk Ceremonie buitenChateau Bouffemont Trouwlocaties FrankrijkChateau Bouffemont Trouwlocaties Frankrijk trouwen bloemenChateau Bouffemont Trouwlocaties FrankrijkChateau Bouffemont Trouwlocaties Frankrijk bruidstaartChateau Bouffemont Trouwlocaties Frankrijk dinertafelChateau Bouffemont Trouwlocaties Frankrijk dinertafel

Fotografie: Priscilla Puzenat | Planning & Styling: L’amie des Mariés | Bloemen: Les Herbes Folles | Locatie: Château de Bouffemont | Bruidsjurk: Mademoiselle Rêve Création | Haar & Make-up: Reina Kim | Pak: Feramo Paris | Stationery: Rue Vendôme | Haar accessoire: Lizeron Paris | Ringen: Zeina | Meubels & servies: Acaris | Bruidstaart: Amandine Mais Pas Tarte | Doosje: La Petite Impatiente | Bruid & Bruidegom: Chloé & Pierre

Meer trouwlocaties in Frankrijk

Blijf in Franse sferen! Want Frankrijk biedt de meest romantische kastelen en landhuizen. Daarom vind je hier mijn favoriete trouwlocaties in Frankrijk!

Dromen jullie van een destination wedding? Dan zijn deze tips voor trouwen in het buitenland voor jullie!

Net als Chateau Bouffemont ligt ook Chateau de Champlatreux vlakbij Parijs. Kijk achter de deuren van dit prachtige chateau in de blog Koninklijk trouwen bij Chateau de Champlatreux. Of geniet van meer Frankrijk op de blog!

Trouwen bij Chateau Bouffemont met Frans blauw kleurenpalet

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM