Wat een heerlijke inspiratieshoot kunnen wij vandaag weer met jullie delen! Prachtige styling op een geweldige locatie met top leveranciers, waaronder een aantal Dusty Blue leveranciers. Inspiratie om te trouwen in de Broerekerk in Friesland. Ja zeker, ook het hoge noorden van ons land heeft absoluut prachtige plekken om te trouwen.

Wij ontvingen deze bruiloftsinspiratie van Fine art fotografe en Dusty Blue leverancier Wike Zijlstra.

Trouwen in Friesland

Wike:

“Sinds ik in de Randstad woon ben ik Friesland, waar ik geboren en getogen ben, nog meer gaan waarderen! Extra veel waarde had het voor mij dan ook om deze shoot in Bolsward te doen, in de Broerekerk. Niet alleen omdat het in Friesland staat, maar ook zeker om de schoonheid van de kerk. Het heeft de sfeer van een mooi, oud, bouwwerk maar met een lichtinval van een locatie die (bijna) speciaal ontworpen lijkt te zijn voor fotografen. Door het open dak, wat bedekt is met glas, is er ultiem licht aanwezig! Na een brand in 1980, waren ze genoodzaakt om dit te doen.

Ik heb doorgeborduurd op de kleuren van de kerk en me daarbij laten inspireren door Parijs. Ik vond de gelijkenis zitten in de prachtige beige stenen, wat daarom de hoofdkleur geworden is. Aangesterkt met goud voor de Parijse richness, wit, groen en een klassieke touch zwart.

De kerk is helemaal leeg, wat betekend dat je volledig je eigen stijl kan bepalen wanneer je dit zou laten stylen voor een bruiloft. Het is een blank canvas met onwijs veel sfeer en het heeft niet heel veel nodig om dit tot een prachtige locatie te maken voor je trouwdag.

Dusty Blue leverancier Pen to Paper heeft de sfeer van de kerk verwerkt in de stationery, zoals de prachtige ramen. En vergeet niet de prachtige jurk van Modern Romance, wat echt een plaatje is!”

Geniet van de prachtige beelden en pin er maar op los!!

Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in FrieslandTrouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in FrieslandTrouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland Trouwen in de Broerekerk in Friesland

Team:

Photography, concept & organization : Wike Zijsltra | Floral design: The Bridal Blush | Gown: Modern Romance | Hair & Mua: Blushing bride | Suit: Rietbergh | Stationery & Ribbon: Pen to Paper | Earrings & Shoes: Say Yes To the Dress | Ringbox: Amonie | Cake: Frederika’s taarten | Models: Brenda & Sander

Trouwen in de Broerekerk in Friesland

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM