Buiten trouwen is populairder dan ooit en wat is er romantischer dan om te trouwen in een boomgaard? Zeker als de boomgaard vol staat met bloesem. De winter komt er bijna aan, maar wij kunnen niet wachten totdat de lente weer begint, met alle prachtige bloemen bloesems. Vandaar dat je vandaag een prachtige inspiratie fotoshoot kunt zien waar wij heel blij van worden, geheel analoog gefotografeerd, door onze eigen Dusty Blue leverancier Bianca Rijkenbarg. Deze shoot laat zien hoe mooi en romantisch het is om in een boomgaard te trouwen, zeker in de lente.

Trouwen in een Boomgaard

Bij trouwen in een boomgaard denken mensen al vaak aan een festival bruiloft of aan een bruiloft waarbij veel hout gebruikt wordt. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn. De beelden van vandaag laten zien dat je met de juiste bruiloft styling ook een heuse elegante, romantische, fine art bruiloft in een boomgaard kunt creëren.

Romantische styling boomgaardbruiloft

Wil jij ook zo’n romantische styling creëren voor jouw bruiloft in een boomgaard? Het kleurenschema is hier bepaald door de prachtig roze en witte tinten van de kleine bloesem bloemen. Dit is doorgevoerd in de tafelstyling en de stationery. Om het niet te zoetsappig te maken is de gehele tafelstyling en stationery set verder strak gehouden. De bloemen maken het romantisch. Het boeket en alle prachtige bloemencreaties zijn wat stoerder van kleur en vullen het zachte kleuren palet goed aan. Hierdoor krijgt deze bruiloftstyling een romantische maar ook een moderne uitstraling. Door het gebruik van een vleugje goud, wat overal minimaal gebruikt wordt, is de gehele uitstraling ook elegant.

Romantische boomgaard bloesem

De romantische bloemen bloesem komt terug in de prachtige sluiers, headpieces en kanten jurken van Sibo Designs. En hebben jullie de geweldige bruidsschoenen gezien, versierd door kleine bloemen?

Alles past perfect in deze prachtige natuurlijke sfeer.

Een diepe buiging voor een geweldig stukje teamwork van bruiloft leveranciers die als eindresultaat met elkaar een echte romantische lentedroom hebben neergezet, vol met prachtige huwelijksideeën om te trouwen in een boomgaard.

Trouwen in een boomgaardTrouwen in een boomgaardTrouwen in een boomgaardTrouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard Trouwen in een boomgaard

Photography: Bianca Rijkenbarg | Stylist: Oh Happy Day | Floral design: Edenique Floral Design |Planner: Waanzinnig Trouwen | Venue: Landgoed De Olmenhorst | Hair:  Marianne Roza – The Beautiful Bride Company | Make-up: Jael Veenstra – The Beautiful Bride Company | Wedding gown & bridal accessories: SIBO Designs | Jewelry: Nadine Kieft Jewelry | Cake: Sprinkles Bakery | Stationery: Studio Lona |Ringbox: The Mrs Box | Filmlab: Carmen Cita Film Lab | Model 1 Rosan | Model 2 Wendy | Model 3 Paulien

Romantisch trouwen in een boomgaard

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM