English

Trouwen in een kas klinkt misschien robuust, maar dat het ook heel zacht en romantisch kan zijn laat Dusty Blue fotografe Michèlle Wever zien in deze prachtige editorial. De lente is haar favoriete seizoen en dat begrijpen we helemaal! De zachte kleuren, met romantische details en prachtig ontworpen stationery van Dusty Blue ontwerpster Leintjes Exclusief zorgen voor de frisse uitstraling die perfect past bij dit seizoen.

En het einde van deze blog vindt je het moodboard dat je kunt downloaden of pinnen ter inspiratie voor jullie eigen romantische bruiloft in een kas!

Trouwen in een kas Lente Bruiloft Romantisch Trouwblog Dusty Blue Michelle Wever Fotografie Trouwfotograaf

Trouwen in een kas

De inspiratie voor deze editorial is de kas van de Rousant, gelegen in het hoge noorden van Nederland. Als echte Groninger wil Michèlle graag laten zien hoe mooi haar provincie is en dat er prachtige plekjes zijn om te trouwen!
De groene natuur en het water vormen een natuurlijk decor, dat voor deze lente bruiloft prachtig aangevuld is met een zacht en bescheiden kleurenpallet van roze, ivoor en zandtinten. Gele details als de meeldraden en citroenen illustratie in de stationery zorgen voor een subtiel kleuraccent. En ook het lichtblauw trouwpak van de bruidegom zorgt voor de frisse uitstraling van het totale kleurenpallet!

Als fine art fotografe houdt Michèlle enorm van natuurlijk licht! Wanneer de zon laag staat zijn het licht en de schaduwen zacht en op hun mooist. Misschien heb je hier wel eens van gehoord; het ‘golden hour’. Dit begint zo’n anderhalf uur voor zonsondergang en zorgt voor een bijna magische gouden gloed! Verderop in deze editorial zie je dit terug in de romantische beelden in de haven.

Het team van leveranciers heeft een prachtige editorial neergezet! Laat je door hen inspireren om te trouwen in een kas met deze romantische editorial “Shades of Spring”!

Trouwen in een kas Lente Bruiloft Romantisch Trouwblog Dusty Blue Michelle Wever Fotografie TrouwfotograafTrouwen in een kas Lente Bruiloft Romantisch Trouwblog Dusty Blue Michelle Wever Fotografie TrouwfotograafTrouwen in een kas Lente Bruiloft Romantisch Trouwblog Dusty Blue Michelle Wever Fotografie TrouwfotograafTrouwen in een kas Lente Bruiloft Romantisch Trouwblog Dusty Blue Michelle Wever Fotografie TrouwfotograafTrouwen in een kas Lente Bruiloft Romantisch Trouwblog Dusty Blue Michelle Wever Fotografie TrouwfotograafTrouwen in een kas Lente Bruiloft Romantisch Trouwblog Dusty Blue Michelle Wever Fotografie TrouwfotograafTrouwen in een kas Lente Bruiloft Romantisch Trouwblog Dusty Blue Michelle Wever Fotografie TrouwfotograafTrouwen in een kas Lente Bruiloft Romantisch Trouwblog Dusty Blue Michelle Wever Fotografie Trouwfotograaf

Download of Pin het moodboard van deze editorial voor jullie eigen bruiloft!

Trouwen in een kas Lente Bruiloft Romantisch Trouwblog Dusty Blue Michelle Wever Fotografie Trouwfotograaf

Organisatie, Planning & Fotografie: Michelle Wever Photography | Styling & Bloemen: Flowers & Living | Trouwjurk: Justin Alexander & Lilian West via Fem Wedding Shop | Trouwpak: Roka | Sieraden: Dequino | Trouwlocatie: De Rousant | Haar & Make-up: Anouks Haarcreatie | Trouwringen: Juwelier Martin van Dalen | Stationery: Leintjes | Koppel: Bettelien & Hein

Meer inspiratie voor jullie bruiloft

Wil je nog meer inspiratie voor jullie lentebruiloft?

In Inspiratie voor een Lente Bruiloft vindt je inspiratie voor een bruiloft met een Dusty Blue kleurenpallet. Of hou jij van minder traditionele kleuren? Ga dan voor een paars kleurenpallet of ontdek hoe mooi de combinatie van lila en oranje is!

Meer werk van Dusty Blue leveranciers Michèlle Wever en Leintjes Exclusief vindt je op hun persoonlijke leverancierspagina’s!

Trouwen in een kas met “Shades of Spring”

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM