We hebben weer een pareltje van een editorial ontvangen. Geïnspireerd door de prachtige quote van Audrey Hepburn: “Elegance is the only beauty that never fades” .

Deze editorial is vastgelegd tijdens de Business Retreat speciaal voor bruidsfotografen, georganiseerd door Jessica Photography & Lisanne van Trouwen in Frankrijk. Bij het zien van deze romantische beelden krijgen wij direct zin om naar Frankrijk te gaan.

Visie editorial in Frankrijk

Lisanne:

“Onze visie was om een klassieke en elegante styled shoot te creëren bij een prachtig Frans chateau. We wilden graag een bruid met een grote hoed en de bruidegom in een zwart/witte smoking. Onze visie kwam perfect tot leven toen we de juiste leveranciers hier voor konden vinden!

We arriveerde vroeg in de ochtend bij het prachtige Chateau de Tourreau waar Fabien ons vriendelijk stond op te wachten! Terwijl de modellen arriveerde ging Dusty Blue leverancier Marianne van The Beautiful Bride Company, gelijk aan de slag met het haar en make up van de bruid. Ondertussen genoten de fotografen van een heerlijk Frans ontbijt met verse aardbeien uit Carpentras.

Toen de “bride to be” klaar was, zijn we begonnen met de boudoir shoot. Julia, het prachtige model, draagt prachtige lingerie handgemaakt door Dusty Blue leverancier  Laura van Rooij – Bridal Couture. Julia ziet er fantastisch uit en haar verlovingsring, gemaakt door Iris van Atelier Camp & Co is een absolute eyecatcher! Het bruidsboeket door Julié van SB Floral Design, maakt het plaatje compleet!

Bruiloftsstyling

Na de boudoir shoot, was het tijd voor een grote make over om de modellen klaar te maken voor de bruiloft styled shoot. De knappe “bruidegom” Maxime, draagt een geweldige smoking en schoenen van Michael & Giso. De klassieke uitstraling is precies wat we zochten voor deze shoot! Julia draagt een all beaded bruidsjurk van L’Amour by Calla Blanche geleverd door Dusty Blue leverancier Modern Romance. De schoenen van Bella Belle Shoes, zorgen voor een complete look samen met de handgemaakte oorbellen van Dusty Blue leverancier Sibo Designs en de speciaal handgemaakte hoed door Niki Bierling van Biberg Hats. 

Julia & Maxime hebben ontzettend veel chemie, het is zo fijn om met modellen te werken welke ook echt een stel zijn! De liefde straalde er van uit en Jessica (Jessica Photography) wist dat perfect vast te leggen op beeld!

Trouwlocatie in Frankrijk

Chateau de Tourreau is de perfecte locatie voor deze shoot. De prachtige tuinen en de mooie pastel kleuren van het kasteel, zorgen voor een prachtige achtergrond. Het chateau heeft ook een prachtig zwembad, we konden het dan ook niet laten om ook daar wat prachtige beelden te maken.

Het werk van SB Floral Design was echt fantastisch. Wat een talent hebben deze dames en ze hebben echt geweldige bloemen geleverd. De ceremonie setting is erg tijdloos met een luxe feel, evenals de dinertafel welke is gestyled door Lisanne (Trouwen in Frankrijk) met de huurmaterialen van Velvet Green Rentals.

Uiteraard was het grote bruidsboeket niet compleet zonder de mooie zijden linten van Dusty Blue leverancier La Lettre Kalligrafie, ook creëerde Geeske al het stationery voor deze fotoshoot. Voor de flatlays gebruikte we de styling materialen van De Kartonnerie.”

Wil jij ook trouwen in Frankrijk? laat je dan inspireren door deze prachtige beelden!

Trouwen in Frankrijk Trouwen in Frankrijk Trouwen in Frankrijk Trouwen in Frankrijk Trouwen in Frankrijk Trouwen in Frankrijk Trouwen in Frankrijk Trouwen in FrankrijkTrouwen in FrankrijkTrouwen in FrankrijkTrouwen in FrankrijkTrouwen in FrankrijkTrouwen in FrankrijkTrouwen in FrankrijkTrouwen in FrankrijkTrouwen in FrankrijkTrouwen in FrankrijkTrouwen in FrankrijkTrouwen in FrankrijkTrouwen in Frankrijk

Team:

Organization: Trouwen in Frankrijk | Photography: Jessica Photography | Venue: Chateau de Tourreau | MUAH: Marianne Roza  for The Beautiful Bride Company | Floral styling: SB Floral Design | Suit and shoes: Michael & Giso | Weddingdress: Modern Romance | Shoes: Bella Belle Shoes | Boudoir lingerie: Laura van Rooij – Bridal Couture | Stationery and silk ribbons: La Lettre Kalligrafie | Bridal hat: Biberg Hats | Ring boxes: Voeu du Coeur | Ring: Atelier Camp & Co | Earrings: Sibo Designs | Rentals: Velvet Green | Flatlay boxes: De Kartonnerie | Models: Julia & Maxime

 

Trouwen in Frankrijk

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM