English

Vlak naast de Erasmusbrug, in het hart van Rotterdam ligt de bekende trouwlocatie het Wereldmuseum. De klassieke balzaal met zijn vele hoge ramen biedt het ultieme decor voor een echte fine art ceremonie! Een geweldig team bestaande uit vele van Dusty Blue’s favoriete leveranciers mocht samenwerken voor de ceremonie van Linda en Mike op deze romantische trouwlocatie in Rotterdam.

Wereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom Leintjes

Trouwen in het Wereldmuseum Rotterdam

Het Wereldmuseum Rotterdam is, zoals de naam dat al verraad, een museum waarin mensen en culturen van over de hele wereld centraal staan. De objecten in de collecties en tentoonstellingen vertellen stuk voor stuk verhalen over universele menselijke thema’s als vieren, rouw, geloof, liefde en vechten. Hoe mooi is het om te trouwen op een plek waar mensen zo centraal staan?

Met de balzaal en de salon biedt het Wereldmuseum Rotterdam twee indrukwekkende, stijlvolle ruimtes voor bruidsparen die op zoek zijn naar een lichte binnenlocatie. Bruidspaar Linda en Mike kozen de rijk gedecoreerde balzaal om elkaar hun ja-woord te geven!

Over de styling, stationery & bruidstaart

Bloemen spelen een grote rol in de styling van deze bruiloft! Voor de ceremonie creëerde bloemiste Let Love Blossom een prachtige ronde backdrop vol pastelkleurige bloemen en twee grote, verwelkomende bloemstukken bij de entree. Aanvullend dragen de gasten een matchende corsage en staan er diverse kleine vaasjes op tafels tussen de stoelen. De bruid en bruidegom werden door het gangpad geleid door feestelijke, kleine boeketjes aan de stoelen van hun gasten. De bloemenzee past perfect bij de rijke uitstraling van de balzaal!

Voor hun stationery kozen Linda en Mike voor een ontwerp van Leintjes Exclusief. Ook hierin komen de bloemendetails terug in de lakzegel op de envelop en een tekening op de uitnodiging.
Een tip voor jullie bruiloft: Het terug laten komen van kleine details, zoals deze bloem, in diverse aspecten van de styling en producten zorgt voor eenheid en brengt alles prachtig samen!
Enkel een bruidstaart was voor dit bruidspaar niet genoeg. Zij kozen voor een heerlijke, uitgebreide sweettable van Gebakkerij! Natuurlijk vroeg ik eigenaresse Anna wat zij allemaal voor Linda, Mike en hun gasten heeft gebakken. Hierover lees je meer verderop in de blog.
Geniet van deze romantische bruiloft gefotografeerd door Michèlle Wever. Trouwen in Rotterdam was nog nooit zo mooi!

Wereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom Leintjes_0001Wereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom LeintjesWereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom Leintjes_0001Wereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom Leintjes_0001Wereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom Leintjes_0001Wereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom Leintjes_0001Wereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom Leintjes_0001Wereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom Leintjes_0001Wereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom Leintjes_0001

Meer over de sweettable van Gebakkerij

Als centerpiece voor deze prachtige sweettable creëerde Gebakkerij een bruidstaart van vier lagen met de smaken passievrucht en framboos. Op de witte standaard links staan cake pops met een frisse citrussmaak van binnen en een omhulsel van krokante witte chocolade. Hiernaast liggen gedecoreerde koekjes met de smaak sinaasappel-kardamom en daarvoor staan dessertglaasjes met een bodem van bastognekoek en aardbeienmousse.
Voor de prachtige bruidstaart staan mini-tartelettes gevuld met lemon curd en een crèmetopping van vanille creamcheese. Ingelijst aan de rechterkant van de tafel hangen geglazuurde mini-donuts en last but not least liggen hiervoor diverse macarons. Witte met de smaak van passievrucht lichtroze met de smaak van aardbei en basilicum. En, loopt het water je al in de mond?

Wereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom Leintjes_0001Wereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom Leintjes_0001Wereldmuseum Rotterdam Trouwen Bruiloft Trouwlocaties Wedding Michelle Wever Photography Gebakkerij Let Love Blossom Leintjes_0001

Fotografie: Michelle Wever Photography | Haar & Make-up: Kalai Mellado Valdes voor Mifa’s Studio | Jurk: Bloomfeld | Trouwpak: Michael & Giso | Uitnodigingen: Leintjes | Sweet table: Gebakkerij | Styling & bloemen: Let Love Blossom | Schoenen bruid: Jimmy Choo | Schoenen bruidegom: Dior | Ringen: Tiffany & Co | Trouwlocatie: Wereldmuseum Rotterdam | Trouwambtenaar: True Love Wedding | Videografie: The Dreamers

Een tip voor jullie bruiloft!

Willen jullie net zo’n mooie bruiloft als Linda en Mike? Fotografe Michèlle Wever vertelt je het geheim van deze prachtige bruiloft: “Wat ik als fotografe heel fijn vond is dat Linda en Mike leveranciers hebben uitgekozen die allemaal dezelfde stijl deelden. Hierdoor is het resultaat ook één geheel! Het was een lichte en stijlvolle locatie en de bloemen, sweettable en alle andere details sloten hier perfect op aan.”
Wat de stijl van jullie bruiloft ook is, let er dus op dat jullie trouwlocatie, fotograaf en andere leveranciers goed op elkaar aansluiten. Dat maakt van jullie bruiloft een kloppend totaalplaatje!

Trouwen in Rotterdam

Voor meer trouwlocaties in Rotterdam bekijk je ook de inspirerende editorial Romantisch trouwen in Rotterdam bij Dudok in het Park. Of vind één van de andere prachtige trouwlocaties in Nederland.

Trouwen in het Wereldmuseum Rotterdam

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM