English

Toscane is één van de meest populaire bestemmingen in Europa om te trouwen. De authentieke gebouwen, schilderachtige landschappen en het fantastische eten bieden dan ook het perfecte decor voor een geweldige bruiloft.
Met het gevarieerde aanbod trouwlocaties biedt Toscane bovendien veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een pittoresk dorpje, een geweldig landgoed tussen de wijngaarden of een intieme familie villa tussen de eeuwenoude olijfbomen. Wat je ook kiest, trouwen in Toscane is een droom!

Trouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen Italie

Trouwen in Toscane

Ook het Duitse stel Manuel en  Laura koos voor een romantische, Toscaanse bruiloft. Samen met familie en vrienden verbleven zij in de prachtige Villa Sermolli.

Deze eeuwenoude villa ligt op de top van een heuvel in het dorpje Buggiano Castello, dat bekend staat om zijn prachtige tuinen vol weelderige citrusbomen.
Villa Sermolli is beschilderd met de karakteristieke rode kleur van Pompeii, of rosso pompeiano. De villa is omgeven door een tuin in barokstijl en heeft diverse kamers die zijn beschilderd met de meest prachtige fresco’s. Vanaf het dakterras geniet je van een fantastisch panorama uitzicht over de vallei, van San Gimignano tot Volterra.

Bruiloft ceremonie op het dakterras

Laura’s beste vriendin en bruidsmeisje is styliste en verzorgde de bloemstukken en decoraties. Omdat de bruiloft pas in de namiddag begon kon ze hier de hele ochtend aan besteden. Dankzij een goede planning en een beetje hulp was iedereen op tijd klaar voor de ceremonie.

Op het dakterras, omgeven door het prachtige uitzicht, gaven Manuel en Laura elkaar het ja-woord. De ceremonie werd geleid door hun beide vaders en uiteraard hield niemand het droog!
Hierop volgde natuurlijk champagne en een aperitivo, en een korte fotoshoot tijdens het golden hour.

In de tuin van Villa Sermolli werd genoten van een diner en ondanks de intense, warme dag, werd er gedanst tot in de vroege uurtjes.

‘La vita ѐ bella’ is alles dat wij kunnen zeggen over de prachtige bruiloft van Manuel en Laura!

Trouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen ItalieTrouwen in Toscane Dusty Blue Die Hochzeitsfotografen Villa Sermolli Tuscany Wedding Trouwen Italie

Fotografie & Video: Die Hochzeitsfotografen | Locatie: Villa Sermolli | Bloemen, Haar & Makeup: Jessica Kaser | Stationery: Die Hochzeitsfotografen | Zijden linten: Seidenband | Bruids boutique: TARA Brautatelier | Bruidsjurk: San Patrick | Haar accessoire: Headpieces by Brideful | Bruidsmeisjes jurken: Infinity Dress | Ringen: Hofgoldschmiede | Pak bruidegom: Mr. Ash Tailor Store | Film Lab: MeinFilmLab

Krijg jij net als wij niet genoeg van het prachtige Toscane? We nemen je graag mee naar Villa Gamberaia nabij Florence, voor de bruiloft van Felicia en Massimiliano.

Trouwen in Toscane bij Villa Sermolli

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM