Zuid-Afrika, een bijzonder land. Wie hier wel eens is geweest wordt verliefd. Verliefd op het landschap, de prachtige dieren en de heerlijke wijnen. Ja, het is eventjes vliegen hiernaar toe, maar met nauwelijks tijdsverschil is Zuid-Afrika een prachtig land om te trouwen. Ben je nog niet overtuigd? Deze mooie foto’s van Dusty Blue fotografe Marielle Kokke zullen jullie even laten wegdromen naar verre oorden.

Trouwen in Zuid-Afrika voor de wet

Hoe fijn is het dat je als Nederlander ook in Zuid-Afrika kunt trouwen voor onze Nederlandse wet, door je huwelijks certificaat te laten registreren in Nederland. Denk er wel aan dat dit zeker een aantal maanden in beslag kan nemen. Verstandig is om hier een professional, denk aan een wedding planner die ervaring heeft met trouwen in Zuid-Afrika, bij in te schakelen zodat diegene jou precies kan adviseren wat hier voor nodig is. Ook verschillen de regels per regio in Zuid-Afrika. Houdt er rekening mee dat het tekenen van jullie trouwboekje onder een dak moet plaatsvinden. De rest van de ceremonie mag gewoon in de open lucht plaats vinden.

Ben jij een gay koppel? Ook dan kun je wettelijk trouwen in Zuid-Afrika.

Ceremonieel huwelijk in Zuid-Afrika

Heb je geen zin in gedoe met papierwerk? Trouw dan al in Nederland voor de wet en vier je bruiloft in Zuid-Afrika met een ceremonieel huwelijk. Je bent dan helemaal vrij om te bepalen hoe jij invulling geeft aan jullie ceremonie. Wellicht heb je wel een hele goede vriend die de ceremonie kan leiden? Zo wordt jullie dag nog persoonlijker en intiemer.

Huwelijksreis Zuid-Afrika

Wanneer jullie getrouwd zijn kunnen jullie nog een heerlijke honeymoon eraan vastplakken. Ga een paar dagen op safari, reis het land door met een auto of vlieg door naar Mauritius, de ultieme luxe strandbestemming voor jouw huwelijksreis!

En? Zie jij jezelf al trouwen in Zuid-Afrika?

Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-AfrikaTrouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika Trouwen in Zuid-Afrika

Team:

Photography: Marielle Kokke | Organisation: Portfolio bootcamp Workshop  by: Madame Poppy & Best Day Ever Events | Video: Anouk fotografeert | MUAH: Bruid&beauty Nederland | Flowers: Bloom your Life| Styling: BEST DAY EVER Events, Bloom your lifeLief vir jou | Dress: Otuday by white & ivory bridalAccessoires: Thespiceoflife.nl | Hairpiece: Lovely elysian | Suit: Rietbergh | Stationery: We are golden in collaboration with KellyGrafie | Cake: Anastasia’s cakes | Venue: Cape point vineyardsFlawless villa | Models: tarryn And luca

 

Trouwen in Zuid-Afrika

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM