Wanneer mensen aan een destination bruiloft denken, dan denken zij vaak aan een bruiloft in Frankrijk of Italië. Vandaag nemen wij je mee naar een hele andere bestemming, die absoluut niet vergeten mag worden….het mooie Spanje. Een bruiloft in een prachtige Spaanse casa tussen de olijfbomen met een heerlijk glas Sangria? Dat zien wij wel zitten.

Dusty Blue leverancier Weddingplanner & Stylist Alle Gebeure:

“Sedert jaren ben ik gepassioneerd door Spanje en vooral door de Costa Blanca. Wat is er dan leuker om destination weddings te plannen en stylen in deze streek.
Bij mijn zoektocht naar de ideale locatie voor de shoot had ik perfect in mijn hoofd wat ik voor locatie wilde, het moest een typische Spaanse casa zijn die in een prachtige omgeving lag en waar je kan dineren aan een lange tafel onder de bomen. En zo kwam ik na even zoeken bij deze prachtige locatie Casa Benigalip terecht, en wonder boven wonder richt deze locatie zich ook vooral op destination weddings. Dus twee vliegen in één klap.

Voor de kleuren heb ik gekozen voor pasteltinten in combinatie met eucalyptus omdat dit perfect past in het kader van de locatie. Voor de plaats van de ceremonie heb ik gekozen om dit voor de casa te doen omdat dit een prachtig zuiderse setting weergeeft.”

Geniet met deze heerlijke zomerse beelden die vastgelegd zijn door fotograaf Wim van Hengel. En wil jij ook trouwen in Spanje? Neem dan contact op met Dusty Blue leverancier Weddingplanner & Stylist Alle Gebeure.

 


Venue: Casa Benigalip | Photographer: In Love Photography | Concept, planning, styling & stationery: Alle Gebeure wedding planning & styling | Make-up & hair: Dee Wilkes– Beautiful Brides in Spain | Bridal dress: JB Couture Hasselt | Kimono bride, jewellery, hairpiece bride: Wedding Deco | Flowers: La Maison de Roses | Rentals: Alquileres Kava | Silk ribbons bridal bouquet, silk tabelrunner & silk napkins: Lancaster & Cornish

Trouwen onder de Spaanse zon

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM