Bali, wie het eiland heeft bezocht weet hoe mooi de natuur is. De prachtige stranden aan de kust en de geweldige rijstvelden en natuur in het binnenland. Een eiland vol cultuur en eigen tradities. Lieve, bijzondere, mensen die altijd voor je klaar staan. Ja, Bali is een echt paradijs.

Hoewel Bali een populaire huwelijksreis bestemming is, laten wij je vandaag zien dat trouwen op Bali ook zeker niet verkeerd is. Wij laten je de prachtige bruiloft van Zhou en Chen zien, vastgelegd door de Tsjechische fotograaf Stepan Vrzala.

Trouwen in het buitenland

Heb jij er ook altijd van gedroomd om in het buitenland te trouwen? Check of je huwelijk op de door jou gekozen bestemming rechtsgeldig is. Je mag namelijk niet zomaar op elke bestemming rechtsgeldig trouwen. Elk land heeft weer andere regels en voorwaarden. Kan je huwelijk niet rechtsgeldig worden gemaakt op jouw bestemming? No worries! Veel Nederlanders die in het buitenland trouwen, trouwen in Nederland voor de wet, en hebben in het buitenland een symbolische ceremonie.

Een intieme of grootse bruiloft op Bali

Je kunt natuurlijk heel intiem alleen met z’n tweeën trouwen op Bali, een heuse elopement, maar de meeste bruidsparen willen toch hun meest dierbare personen bij hun huwelijk hebben. Waar moeten gasten aan denken bij het trouwen in het buitenland? Lees in deze eerdere blogpost meer tips.

Trouwlocaties op Bali

Als trouwlocatie op Bali kozen Zhou en Chen voor het spectaculaire Bulgari Resort. Op dit resort zijn er verschillende mogelijkheden om te trouwen. Zhou en Chen kozen voor een heuse ‘water bruiloft’.  Op een transparante vlonder boven het water staat een prachtig altaar, met een geweldig uitzicht over de Indische Oceaan. Bekleed met witte bloemen is dit een super romantisch en spectaculaire backdrop voor je trouwceremonie.

Geniet snel mee van alle prachtige beelden en wellicht kies jij er ook voor om te trouwen op Bali!

trouwen op Balitrouwen op Bali trouwen op Balitrouwen op Bali trouwen op Bali trouwen op Bali trouwen op Bali trouwen op Bali trouwen op Bali trouwen op Bali trouwen op Balitrouwen op Balitrouwen op Balitrouwen op Balitrouwen op Balitrouwen op Bali

 

Photography: Stepan Vrzala | Venue, Design, Planning & Styling: Bulgari Resort Bali |  Rings: Bulgari | Shoes: Manolo Blahnik

Trouwen op Bali

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM