Wauw! Wat een heerlijke inspiratie shoot ontvingen wij van Dusty Blue leverancier Michelle Wever. Zij heeft samen met een aantal top leveranciers, waaronder meerdere Dusty Blue leveranciers, iets prachtigs neergezet, waardoor je direct zin krijgt om te gaan trouwen op het strand van Ameland! Een heerlijk naturel kleurenpalet en een ceremonie setting waar je bij wegdroomt!

Bruidsfotografe Michelle:
“Met deze styled shoot wil ik bruidsparen inspireren om te gaan trouwen op het strand. Een intieme en romantische setting met neutrale tinten die goed passen bij de kleuren van het strand. Het strand geeft je een gevoel van vrijheid, rust en de liefde. 

De sfeer die ik wil laten terug komen in deze shoot is ongedwongenheid, schoonheid, een tikkeltje avontuurlijk en vol romantiek. Het geluid van de golven, de wind in je haren, een flowy jurk die subtiel de wind vangt, samen rennen over het strand en genieten van de liefde voor elkaar.

Wil jij ook trouwen op het strand? Wij geven je een aantal tips hoe jij jouw fine art droom bruiloft kunt creëren.

Trouwjurk voor een fine art bruiloft op het strand

De prachtige trouwjurk is van het merk Truvelle en verkrijgbaar bij Dusty Blue Leverancier Modern Romance in Hilversum. Deze flowy jurk past perfect bij een bruiloft op het strand. Simpel, maar met mooie details en een rok die heerlijk in de wind meebeweegt. Wij zien jou al dansend en rennend over het strand!

Fine art bruidslook voor een strandbruiloft

Wanneer je aan je bruidslook denkt houdt dan rekening met de locatie van jouw bruiloft. Als je trouwt op het strand dan past daar een strak opgestoken bruidskapsel en veel make up niet echt bij. Kies voor een naturel look. Losse haren of half opgestoken en kies voor een statement hairpiece zoals in deze shoot. Deze kun je bestellen bij Dusty Blue leverancier Sibo Designs.

Stationery trouwen op het strand

Wij hebben het al vaker gezegd, kalligrafie past perfect bij een fine art bruiloft. Ook als je gaat trouwen op het strand. Voor deze inspiratieshoot heeft Dusty Blue leverancier Pen to Paper weer wat prachtigs gecreëerd. Een trouwkaartenset wat perfect bij een bruiloft op het strand past. Blauwe gekalligrafieerde letters en blauwe enveloppen. En hebben jullie de binnenkant van de envelop al gezien? Wij zijn verliefd!

Wil jij ook trouwen op het strand? Vergeet dan zeker niet je meest favoriete beelden te pinnen!

Trouwen op het strand van Ameland Trouwen op het strand van Ameland Trouwen op het strand van Ameland Trouwen op het strand van Ameland Trouwen op het strand van Ameland Trouwen op het strand van Ameland Trouwen op het strand van Ameland Trouwen op het strand van Ameland Trouwen op het strand van AmelandTrouwen op het strand van AmelandTrouwen op het strand van AmelandTrouwen op het strand van AmelandTrouwen op het strand van AmelandTrouwen op het strand van AmelandTrouwen op het strand van AmelandTrouwen op het strand van AmelandTrouwen op het strand van Ameland

Team:

Photography, Concept & organisation: Michelle Wever PhotographyFloral design & styling: Flowers and LivingVenue: Beachclub The Sunset, Ameland | Rentals: Brisked Styled WeddingsCouple Fraukje & Wietze | Stationery, Ribbons and Lines: Pen to PaperJewelry: Judigje EdelsmidRing box: Bark and BerryDress: Truvelle Bridal via Modern Romance BridalSuit: ROKAHair piece: SIBO DesignsWedding cake: Sweet Corner ZeistMake-up & hair: Carla Visagie

Trouwen op het strand van Ameland

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM