Wat een heerlijke bruids fotoshoot ontvingen wij van Dusty Blue leverancier Marielle Kokke, waar ook Dusty Blue leverancier Bloom Your Life de bloemen verzorgde. Een fotoshoot die je direct laat zien wat er zo heerlijk is aan het trouwen op het strand. De zeewind, het oneindige uitzicht, de blauwe kleuren, het zand tussen je tenen voelen…. Ja, wij zijn fan van trouwen op het strand.  Hoewel Nederland natuurlijk oneindig veel mooie standplekjes kent, laat de strand fotoshoot van vandaag zien dat er ook buiten Nederland prachtige stranden te vinden zijn. Vandaag nemen wij je mee naar het strand bij Kaapstad, Zuid-Afrika.

Trouwen op het strand

Buiten trouwen op het stand is heerlijk, maar helaas bestaat er niet iets als een goed weer garantie. Wanneer je je bruiloft op het strand viert, zorg dat je ook een goede binnen locatie als plan B hebt. Wanneer je het geluk hebt om op een warme zomerse dag te trouwen, houdt er dan rekening mee dat het rond het middaguur erg warm kan zijn en dat het idyllische strand wellicht vol ligt met mensen in badkleding. Beter is om aan het einde van de dag te trouwen op het strand, zodat het minder warm is dan om drie uur ’s middags, minder druk is, wat leuker is voor je trouwfoto’s en je hebt mooier en zachter licht. Ook erg goed voor je trouwfoto’s. En hoe romantisch is het om foto’s te maken met zonsondergang op het strand? Wij zouden het wel weten.

Trouwjurk voor een strandbruiloft

Kies altijd een trouwjurk die bij de sfeer en locatie van jullie dag past. Helaas zien wij nog steeds te vaak dat er gekozen wordt voor een droom trouwjurk, die eigenlijk niet matcht met de omgeving waar de bruiloft plaats vindt. Wanneer je gaat trouwen op het strand kun je beter kiezen voor een slanke flowy jurk, die lekker mee zwiert op de wind, dan een grote prinsessen trouwjurk. Lange sluiers zijn prachtig maar kunnen wellicht iets onhandig zijn wanneer je kiest om te trouwen op het strand. Sluiers zijn vaak toch wat zwaarder en kunnen door de wind je bruidskapsel verpesten, omdat er constant aan ‘getrokken’ wordt.

Op blote voeten trouwen op het strand

Ook al zijn wij erg fan van hoge pumps als trouwschoenen, bij trouwen op het strand is dat niet heel erg praktisch. Kies eerder ervoor om lekker op je blote voeten op het strand te trouwen, zodat je heerlijk het zand tussen je tenen voelt. Tegenwoordig heb je prachtige voetenkettingen zoals je in deze blog op de foto’s kunt zien. Let er wel op dat als het heel warm is, het zand erg heet kan zijn. Zorg dus dat je een mooi slippertje bij je hebt.

Decoratie voor een bruiloft op het strand

Voor de strand bruiloft van vandaag is er gekozen om de natuurlijke elementen terug te laten komen in de decoratie voor deze bruiloft. Er is goed gebruik gemaakt van de rotspartijen, stenen en elementen uit de zee. Ook is ervoor gekozen om alles in de natuurlijke blauw/grijzen kleuren te houden wat perfect aansluit bij een bruiloft op het strand.

En, wat vinden jullie van deze strand fotoshoot? Kiezen jullie er ook voor om te gaan trouwen op het strand? Laat het ons weten!

Trouwen op het strandTrouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand Trouwen op het strand

Photography: Marielle Kokke | Organisation: Portfolio bootcamp Workshop  by: Madame Poppy & Best Day Ever Events | Video: Anouk fotografeert | MUAH: Bruid&beauty Nederland | Flowers: Bloom your LifeBouquet with protea by best day ever Events | Styling: BEST DAY EVER Events, Bloom your lifeLief vir jou | Dress: LaDonna | Accessoires: Thespiceoflife.nl | Hairpiece: Lovely elysian | Stationery: Memories of ink | Model: Natalia

 

Trouwen op het strand

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM