English

Bruidspaar Cleo en Maurice trouwden op Slot Doddendael. Een heerlijke bruiloft vol prachtige details en emoties, vastgelegd door Dusty Blue fotografe Jasmijn Brussé.
Slot Doddendael is een populaire trouwlocatie voor veel bruidsparen en het is geen geheim waarom. Het witte landhuis, half verscholen tussen de bossen, biedt een geweldige achtergrond voor zo’n bijzondere dag! Geniet mee van de prachtige foto’s en lees meer over het liefdesverhaal van Cleo en Maurice.
Let ook in het bijzonder op de prachtige bloemen die werden verzorgd door Dusty Blue bloemiste Bloom Your Life!

Trouwen op Slot Doddendael Jasmijn Brussé Bloom Your Life Trouwlocatie NijmegenTrouwen op Slot Doddendael Jasmijn Brussé Bloom Your Life Trouwlocatie NijmegenTrouwen op Slot Doddendael Jasmijn Brussé Bloom Your Life Trouwlocatie NijmegenTrouwen op Slot Doddendael Jasmijn Brussé Bloom Your Life Trouwlocatie Nijmegen

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Maurice: “Cleo en ik kennen elkaar van het bedrijf waar we allebei werkten. We kenden elkaar wel, maar hadden eigenlijk niet heel erg veel met elkaar te maken. Via Tinder kwamen we elkaar later tegen en waren we een match. Erg leuke gesprekken volgden via de app, maar op werk keken we elkaar niet aan.
Uiteindelijk spraken we toch voor het eerst iets af. De eerste date was in een café in Scheveningen, waar Cleo op dat moment woonde. Het was een erg gezellige avond met vriendinnen van Cleo en sinds dat moment zijn we samen.”

Hoe ging het aanzoek?

Maurice: “Het aanzoek vond plaats in Antwerpen. We waren op dat moment 2,5 jaar samen en vierde dat met een verrassingsweekend dat ik voor Cleo had georganiseerd. Op vrijdagavond kreeg Cleo een kaart dat ze een koffertje moest inpakken. De volgende dag zou ze erachter komen waar ze heen zou gaan. Eenmaal in de auto werd het duidelijk dat we naar Antwerpen gingen. Overdag hebben we lekker geshopt en ‘s avonds zijn we heerlijk uit eten geweest. Vooraf had ik al contact gehad met het hotel om de kamer te laten versieren en om wat spullen onder het bed te verstoppen.
Om een uur of tien waren we uitgegeten en gaf ik aan dat het wel tijd werd om terug te gaan naar het hotel. Normaal houden we altijd nog van een drankje na en blijven we lang zitten, maar dit zat er nu niet in. Cleo probeerde het nog in de hotelbar, maar ik wilde graag naar boven.
Eenmaal bij de hotelkamer deed Cleo de deur open en stapte ze op een spoor van rozenblaadjes. Het bed was versierd met een hart van rozenblaadjes, waarin een fotoboekje lag dat ik had gemaakt. Nadat Cleo het fotoboekje door had genomen met alle mooie momenten van de afgelopen tijd ging ik op een knie en zei ze JA! We hebben de champagne opengetrokken en een aantal mensen gebeld om te vertellen dat we gingen trouwen!”

Trouwen op Slot Doddendael Jasmijn Brussé Bloom Your Life Trouwlocatie Nijmegen

Wat bewonder je aan de ander?

Cleo: “Ik bewonder dat hij super lief en zorgzaam is. Voor mij, maar ook voor anderen. Ook is hij altijd in voor iets gezelligs en hangen we samen de slingers op in het leven!”

Maurice: “Ik bewonder aan Cleo dat ze altijd eerlijk en direct is. Als ze iets leuk vindt zie je het en als ze iets anders ziet zal ze daar ook niet omheen draaien. Daarnaast is ze super lief en zorgzaam en doen we altijd leuke dingen.”

Wat was jullie visie voor jullie bruiloft?

“Onze visie voor de bruiloft was dat het vooral een relaxte dag vol liefde moest zijn. We vonden het belangrijk dat wij op de dag zelf niet bezig hoefden te zijn met dingen regelen, maar alleen maar van elkaar en de gasten zouden genieten. Daarom hebben we er ook bewust voor gekozen om niet dichtbij huis te trouwen, maar juist buiten de stad. Zodat we echt het gevoel hadden dat we samen met onze gasten even uit waren. Zo kwamen we uit bij Slot Doddendael.”

Trouwen op Slot Doddendael Jasmijn Brussé Bloom Your Life Trouwlocatie NijmegenTrouwen op Slot Doddendael Jasmijn Brussé Bloom Your Life Trouwlocatie NijmegenTrouwen op Slot Doddendael Jasmijn Brussé Bloom Your Life Trouwlocatie Nijmegen

Wat was jullie meest favoriete moment van de dag?

“Het is heel lastig om een specifiek moment te kiezen, aangezien de hele dag vol zat met geweldige momenten. Maar als we echt moeten kiezen: het moment dat wij elkaar voor het eerst zagen bij de ceremonie. Het voelde gek dat we de avond daarvoor “afscheid” van elkaar namen. We sliepen toen namelijk al bij Slot Doddendael. De volgende dag zagen we elkaar pas weer op het moment dat we gingen trouwen. Het was spannend, omdat we van elkaar niet wisten hoe we eruit zagen en omdat het natuurlijk hét moment was waar we al zolang naar uitkeken.
Daarnaast vonden we het diner en het feest erg leuk! Tijdens het diner waren er speeches en de sfeer was heel relaxed. Iedereen kletste met elkaar en tijdens het feest danste iedereen op de muziek van de geweldige live band. Als we achteraf terugkijken vonden we het heel erg bijzonder om te merken hoeveel lieve mensen wij om ons heen hebben, die op die dag allemaal bij elkaar waren om met ons de liefde te vieren.”

Hebben jullie tips voor andere bruidsparen?

“Jazeker! Zorg ervoor dat de gasten die jullie uitnodigen ook echt waardevol zijn voor jullie dag. Denk na over waarom jullie iemand graag uitnodigen en niet zozeer over of diegene er perse bij wil zijn.
Daarnaast: kies een ceremoniemeester waar jullie op vertrouwen en waarvan jullie zeker weten dat diegene hetzelfde idee heeft over de dag als jullie. Of dit nu een familielid, vriend of een professional is. Uitendelijk gaat het erom dat jullie van de dag kunnen genieten, zonder je zorgen te maken. Zorg dat jullie nergens anders mee bezig hoeven te zijn.

Wij hebben het als zeer prettig ervaren om met zoveel lieve en goede leveranciers samen te werken. We hadden een styliste en bloemiste die vaak met elkaar samenwerken en dus super goed op elkaar zijn afgestemd. Onze ceremoniemeester Inge heeft ons ook heel goed ontzorgd.  Zowel in de aanloop naar de bruiloft als op de dag zelf. We merkten bijna niet dat ze aanwezig was, maar ze heeft er wel voor gezorgd dat alles is gegaan zoals we voor ogen hadden.
Ook hadden wij ook een fotograaf en videograaf bij wie we ons heel ontspannen voelden. Zij “volgen” je de hele dag, dus het is belangrijk dat je lekker jezelf kunt zijn.

Kortom: ga voor een dag die bij jullie past en waar jullie je goed bij voelen. Op deze manier kun je er het meeste van genieten!”

Trouwen op Slot Doddendael Jasmijn Brussé Bloom Your Life Trouwlocatie NijmegenTrouwen op Slot Doddendael Jasmijn Brussé Bloom Your Life Trouwlocatie NijmegenTrouwen op Slot Doddendael Jasmijn Brussé Bloom Your Life Trouwlocatie Nijmegen

Trouwlocatie: Slot Doddendael | Wedding planner: Mrs Klein | Styling: Oh Happy Day | Fotografie: Jasmijn Brussé | Drone fotografie: MVDH Drone Photography | Bloemen: Bloom Your Life | Videografie: Blond & Blauw films | Trouwjurk: Pronovias | Pak: The Tailor Mates

Ben jij ook zo enthousiast over trouwen op Slot Doddendael? Of zijn jullie toch op zoek naar iets anders?

Op de blog vind je nog veel meer prachtige trouwlocaties in Nederland en België!

Trouwen op Slot Doddendael

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM