Wat een heerlijke bruiloft ontvingen wij weer van Dusty blue leverancier Jasmijn Brusse. De bruiloft van Cleo en Maurice, die afgelopen zomer gingen trouwen op Slot Doddendael. Een bruiloft vol met prachtige details en emotie’s. Oh en die prachtige bloemen, verzorgd door Dusty Blue leverancier Bloom Your Life, moeten jullie zien!

Veel bruidsparen kiezen er voor om te trouwen op Slot Doddendael en wij snappen wel waarom. Een prachtige witte locatie, half verscholen tussen de bossen, die een geweldige backdrop biedt voor jullie bruiloft. Geniet snel mee van alle prachtige foto’s en lees meer over het liefdesverhaal van Cleo en Maurice.

Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Wij kennen elkaar van het bedrijf waar we in 2014 allebei werkte. We kenden elkaar wel maar hadden eigenlijk niet heel erg veel met elkaar te maken. Via Tinder kwamen we elkaar in December tegen en hadden we een match! Erg leuke gesprekken met elkaar gehad via de app, maar op werk keken we elkaar niet aan. Uiteindelijk toch in Februari 2015 voor het eerst met elkaar afgesproken! Onze eerste date was in een café in Scheveningen waar Cleo op dat moment woonde. We hebben een erg gezellige avond gehad inclusief de vriendinnen van Cleo en eigenlijk vanaf dat moment zijn wij nooit meer bij elkaar weggegaan.

Hoe ging het aanzoek?

Het aanzoek was in Antwerpen. We waren op dat moment 2,5 jaar samen en dat vierde we met een verrassingsweekend wat Maurice voor Cleo had georganiseerd. Op vrijdagavond kreeg Cleo een kaart dat ze een koffertje moest inpakken en er de volgende dag achter zou komen waar ze heen zou gaan. Eenmaal in de auto werd het duidelijk dat ze naar Antwerpen zouden gaan. Overdag lekker geshopt en ’s avonds heerlijk uit eten geweest. (Vooraf had Maurice al contact gehad met het hotel om de kamer te laten versieren en om wat meegebrachte spullen door hemzelf die hij onder het bed had verstopt eraan toe te voegen.) Om een uur of tien waren we uitgegeten en gaf Maurice aan dat het wel tijd werd om terug te gaan naar het hotel. Normaal zijn we altijd nog van een lekker drankje na en blijven we nog lang zitten maar dit zat er niet in. Cleo probeerde het ook nog in de hotelbar maar Maurice wilde graag naar boven. Eenmaal bij de hotel kamer deed Cleo de deur open en stapte ze op een spoor van rozenblaadjes. Het bed was ook helemaal versierd met een hart van rozenblaadjes waarin een fotoboekje lag die Maurice had gemaakt. Nadat Cleo het fotoboekje door had genomen met alle mooie momenten van de afgelopen tijd ging Maurice op zijn knie en zei Cleo JA! Die avond hebben we nog heerlijk champagne gedronken en hebben we nog een aantal mensen gebeld om te vertellen dat we gingen trouwen.

Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk

Wat bewonder je aan de ander?

Cleo: Ik bewonder aan Maurice dat hij super lief en zorgzaam is. Voor mij, maar ook voor anderen. Ook is hij altijd in voor iets gezelligs en hangen wij samen de slingers op in het leven!
Maurice:  Ik bewonder aan Cleo dat ze altijd eerlijk en direct is, als ze iets leuk vindt zie je het en als ze iets op een andere manier ziet zal ze daar ook niet omheen draaien. Daarnaast is ze super lief en zorgzaam en doen we altijd leuke dingen.

Wat was jullie visie voor jullie bruiloft?

Onze visie voor de bruiloft was dat het vooral een relaxte dag vol met liefde zou zijn. We vonden het belangrijk dat wij op de dag zelf niet bezig hoefden te zijn met dingen regelen, maar alleen maar van elkaar en de gasten konden genieten. We hebben er ook bewust voor gekozen om niet dichtbij huis, maar juist buiten de stad te trouwen, zodat we echt het gevoel hadden dat we samen met onze gasten echt uit waren. We kozen dan ook om te trouwen op Slot Doddendael.

Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk

Wat was jullie meest favoriete moment van de dag?

We vinden het heel lastig om een specifiek moment te kiezen aangezien de hele dag vol zat met momenten die geweldig waren. Maar als we dan moeten kiezen dan is ons meest favoriete moment van de dag, het moment dat wij elkaar voor het eerst zagen bij de ceremonie. Het voelde gek dat we de avond daarvoor ¨afscheid¨ van elkaar namen, (we sliepen toen namelijk al bij Slot Doddendael) en elkaar de volgende dag pas weer zagen op het moment dat we gingen trouwen. Het was spannend omdat we van elkaar niet wisten hoe we eruit zagen en omdat dat natuurlijk HET moment was waar je al zolang naar uit kijkt. Daarnaast vonden we het diner en het feest erg leuk. Tijdens het diner waren er speeches van lieve mensen en de sfeer was heel relaxed. Iedereen kletste met elkaar en tijdens het feest danste iedereen op de muziek van de geweldige live band. Als we het achteraf bekijken vonden we het heel erg bijzonder om te merken hoeveel lieve mensen wij om ons heen hebben, die op die dag allemaal bij elkaar waren voor ons om de liefde te vieren.

Hebben jullie tips voor andere bruidsparen die nu aan het plannen zijn?

Tips die wij hebben voor ander bruidsparen die nu aan het plannen zijn hebben we zeker.

Zorg ervoor dat de gasten die je uitnodigt ook echt een toevoeging zijn voor jullie dag. Bedenk je waarom jij diegene graag wil uitnodigen en niet of zij er perse graag bij willen zijn.

Kies een ceremoniemeester(s) waar jullie op vertrouwen en waarvan jullie zeker weten dat diegene hetzelfde idee heeft over de dag als jullie. Of dit nou familie, vrienden of een professional is. Uitendelijk gaat het erom dat jullie die dag kunnen genieten zonder zorgen en nergens anders mee bezig hoeven te zijn.

Wij hebben het ook als zeer prettig ervaren om met zoveel lieve en goede leveranciers samen te werken. Wij hadden een styliste en bloemist die vaak met elkaar samen werken en dus super goed op elkaar zijn afgestemd. Onze ceremoniemeester Inge heeft ons echt super goed ontzorgd.  Zowel in aanloop naar de bruiloft toe als op de dag zelf dat we bijna niet eens hebben gemerkt dat ze aanwezig was maar echt alles voor ons zo is gegaan zoals we voor ogen hadden. Daarnaast hadden wij ook een foto en videograaf waar we ons heel relaxed bij voelde. Zij ¨volgen¨ je toch de hele dag dus het is belangrijk dat je lekker jezelf kunt zijn.

Kortom ga voor een dag die bij je past en waar je, je goed bij voelt. Op deze manier kan je er het meest van genieten

Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk Trouwen op Slot Doddendael in Ewijk

Trouwen op Slot Doddendael | Wedding planner: Mrs Klein | Styling: Oh happy Day | Fotografie: Jasmijn Brusse | Drone fotografie: MVDH Drone Photography | Bloemen: Bloom Your Life | Video: Blond & Blauw films |  Jurk: Pronovias | Pak: The Tailor Mates 

 

Trouwen op Slot Doddendael

share on

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM