Pen to Paper

Custom heirloom stationery that reflects your story as a couple in a beautiful and unique way. 
www.pentopaper.nl

Gemiddelde uitgave
€1100 tot €1850

De combinatie van kalligrafie, handgetekende illustraties en de mooiste papiersoorten is een geweldige manier om jullie ideëen voor een trouwkaart of trouwhuisstijl tot een artistieke en elegante uiting te laten komen. Ik geloof dat een ontwerp een verhaal moet vertellen. Door aandacht te besteden aan de kleinste details, verwerk ik graag elementen uit jullie verhaal en visie voor de bruiloft in het trouwdrukwerk. Van een Save the Date tot aan de gekalligrafeerde naamkaartjes op tafel. Ik zou het een eer vinden om jullie unieke wedding stationery te mogen ontwerpen!

"Nogmaals bedankt voor het mooie drukwerk! Naomi is zeer behulpzaam en meedenkend. Het design sloot mooi aan bij het thema en onze wensen. De naamkaartjes en menu’s vormden een mooie aanvulling op het geheel en wij hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. Haar talent en passie is goed terug te zien in het werk."

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Naomi Bong A Jan
naomi@pentopaper.nl
Duivenvoordestraat 122
3021 PK Rotterdam

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Engaged, een trouwbeurs die anders is dan alle andere trouwbeurzen. Dit weekend kunnen alle bride-to-be’s heerlijke inspiratie op doen op het gebied van trouwen en direct super leuke bruidsleveranciers ontmoeten. Alle leveranciers zijn geselecteerd en staan voor echt vakmanschap. De beurs engaged houdt van interactie en daarom kun je naast de vele workshops ook lezingen…

Read the Post

Naast dat ik eigenaresse ben van  The Confetti Collective ben ik business coach & strategist voor creatieve ondernemers. In mijn vrije tijd vind je mij knuffelend op de bank met mijn lieve man en ons zoontje óf met elkaar op weg naar een nieuw avontuur.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media