English

Het is geen geheim: wij houden van trouwschoenen en in het bijzonder van Bella Belle Shoes! Het is dan ook een eer de nieuwe 2020 collectie vandaag te mogen publiceren en onze favoriete beelden uit de editorial shoot met je te delen.
Geïnspireerd door de werken van vrouwelijke dichters gaat de nieuwe collectie trouwschoenen van Bella Belle Shoes “Poetry of Love” over de diepgang en complexiteit van de liefde. Aan het prachtige Comomeer, een populaire bestemming voor schrijvers door de eeuwen heen, werd de collectie voor 2020 vastgelegd door een team van de beste creatieve ondernemers uit de internationale trouwbranche.

bruid mooie trouwschoenen bella belle shoes

De leveranciers vertellen over hun inspiratie:

Bella Belle, ontwerper

“Mooie en comfortabele schoenen maken is onze passie. Voor deze collectie wikkelen we onze schoenen in de kunst van poëzie. Geïnspireerd door prachtige liefdesgedichten is iedere schoen vernoemd naar een beroemde vrouwelijke dichter. De collectie is een samenkomst van poëtische elementen en de artistieke stijl van Bella Belle. Het is onze interpretatie van poëzie in schoenvorm.”

Laura Gordon, fotograaf

“Het Comomeer schilderde een magisch tafereel en zette de perfecte toon voor Poetry of Love. Mijn vertaling van de collectie van dit jaar werd geïnspireerd door de rijke texturen die overal in dit gebied te zien zijn, gecombineerd met de stille aanwezigheid van vrouwelijkheid en romantiek.
Ik koos ervoor te mij concentreren op vorm en expressie met behulp van licht, om beelden te schilderen die de toon zetten voor de collectie. Boeiend oogcontact, zachte gebaren en een gedurfde achtergrond creëren een look die kwetsbaar en toch levendig aanvoelt.”

Joy Proctor, styliste

“Om het thema visueel te vertalen koos ik niet voor een letterlijke interpretatie, maar stelde ik voor dat we ons model tot een levende afbeelding van de muze van een dichter zouden maken. Ik zie dat ze de poëzie zowel draagt als inspireert. Ik liet een gedicht op haar lichaam schrijven, net zo ingewikkeld als het lijfje van een trouwjurk.
Ook stelde ik me haar voor als een godin; een vrouw van kracht en elegantie, verfijning en wijsheid. Om het verhaal van de muze van de dichter te vertellen vroeg ik Shasta Bell om een gedicht te schrijven, in de hoop dat dit het effect van liefde visueel zou tonen. In dit beeld is onze muze verblind door liefde en betoverd door de schoonheid van de woorden van de dichter. Ze wikkelt zich in de gevoelens die de dichter voor haar heeft geschreven.”

Zen Filmworks, videograaf

“De woorden “poëzie” en “liefde” kon ik vertalen naar film door de mooie bewegingen van het model te sturen, dansend door de woorden en emoties van liefde en poëzie. Ook was ik in staat om andere elementen naar voren te brengen als kwetsbaarheid en sensualiteit. Wat het tot slot allemaal samenbracht is de zorgvuldig gekozen muziek om de mooie en interessante mix van emoties te versterken.”

Harold James, haar & makeup stylist

“Ik wilde de poëzie van liefde uitdrukken voor middel van bewegingen en lichte texturen. Mijn team heeft twee unieke haaraccessoires gemaakt in onze studio in Parijs. Om vrijheid te weergeven was het belangrijk voor mij om beweging te brengen in het haar. Uiteindelijk besloot ik om met de make-up te spelen en zo zachtheid, passie en kracht op te roepen door verschillende texturen en kleuren.”

Centorose e un Tulipano, planner

“De “Poetry of Love” editorial speelt zich af op de exacte plek waar een van de meest beroemde dichters uit de achttiende eeuw het gedicht “Mattino” schreef.
Villa Sola Cabiati en Villa Balbiano zijn twee van de meest verfijnde voorbeelden van achttiende-eeuwse architectuur die staan aan het Comomeer. Beide villa’s hebben een sierlijke en indrukwekkende gestalte, adembenemende beschilderde plafonds, prachtige fresco’s en fijn tapijt. Het is poëtisch in iedere zin van het woord.” 

Shasta Bell, kalligraaf

“Vaak blijft poëzie op papier en maakt niet de sprong van het hoofd naar het hart. Het was zo leuk om mijn pen nu op huid te leggen en levende kunst te maken; een jurk van woorden, geweven van liefde en inkt.”  

De Bella Belle Shoes collectie “Poetry of Love” is opgedragen aan een ieder die ooit ontroerd en geraakt is door de liefde.

Geniet je mee van deze prachtige trouwschoenen?

bruid mooie trouwschoenen bella belle shoes
bruid mooie trouwschoenen bella belle shoes
bruid mooie trouwschoenen bella belle shoes
bruid mooie trouwschoenen bella belle shoes
bruidsschoenen 2020 bella belle shoes
bruid mooie trouwschoenen bella belle shoes
bruid mooie trouwschoenen bella belle shoes
bruidsschoenen 2020 bella belle shoes
bruidsschoenen 2020 bella belle shoes
bruidsschoenen 2020 bella belle shoes
bruidsschoenen 2020 bella belle shoes
bruidsschoenen 2020 bella belle shoes
bruidsschoenen 2020 bella belle shoes

Krijg je er net als wij niet genoeg van Bella Bella trouwschoenen? Bekijk dan ook de film die werd gemaakt bij deze editorial!

Schoenen: Bella Belle Shoes | Fotografie: Laura Gordon Photography | Styling: Joy Proctor | Videograaf: Zen Film Works | Haar en make-up: Harold James | Kalligrafie: Shasta Bell Calligraphy, Veronica Halim Calligraphy | Planning: Centoros e un Tulipano | Jurken: Paolo Sebastian, Rime Arodaky,Nicole + Felicia, Andrea Sedici, Costarellos, Xtabay Vintage, Claire La Faye, Bongiwe Proctor | Accessories: Nicola Bathie, Twigs and Honey, Haute Bride, Lauren Taylor Creates | Locaties: Villa Sola Cabiati en Villa Balbiano aan het Comomeer

Benieuwd naar nog meer trouwschoenen?

Bekijk de 2019 en 2018 collecties van Belle Belle Shoes en onze favoriete trouwschoenen van 2019! Ook geven wij je graag onze tips bij het vinden van jouw perfecte trouwschoenen.

Trouwschoenen: Bella Belle shoes collectie 2020

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM