Trouwen op een kasteel, in de natuur of aan het strand is natuurlijk prachtig. Maar hebben jullie ook wel eens gedacht aan een bruiloft midden in een iconische wereldstad? Dat is eenvoudiger dan je denkt, want in slechts vier uurtjes met de trein bevind je je in één van de meest bezochte steden ter wereld. Bekend om zijn eeuwenoude geschiedenis, unieke cultuur en wereldberoemde skyline. Natuurlijk heb ik het over Londen!

Het decor van vele bijzondere films en series als James Bond en Harry Potter. En voor mij een persoonlijke favoriet: Notting Hill. Het is misschien wel de meest iconische scene van romantische filmklassiekers, wanneer Anna (Julia Roberts) vol emotie voor William (Hugh Grant) staat en de bekende woorden spreekt: “After all, I’m just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.” Ultiem romantisch!

En niet alleen ik vind Notting Hill zo’n heerlijke film, het fantastische team dat deze editorial maakten, met Dusty Blue’s favoriete bruidsmode ontwerpster Laura van Rooij, liet zich ook door de romantiek van deze sfeervolle film en Londense wijk inspireren! Graag nemen ze je mee door de kleurrijke straten van Notting Hill en vertellen je meer over hun inspiratie voor deze frisse, romantische editorial.

Notting Hill Londen Trouwen Laura van Rooij Kimberley Duchateau

Trouwinspiratie in Notting Hill

Het team vertelt: “Met één van de meest romantische en memorabele films Nothing Hill in ons hoofd, bleven de ideeën maar stromen. We wilden een shoot op de meest sfeervolle en kenmerkende plekken in Londen en uiteraard vooral ook in de geweldige wijk Notting Hill.
We hebben geprobeerd die plekken op de foto te zetten waar je als bruidspaar ook echt wil zijn en gezien wil worden. Hiervoor hoefden niet lang te zoeken!

Onze trip begon bij The Clermont Victoria. Een klassiek hotel vol pracht en praal. Een romantischere start was amper voor te stellen. Denk je aan een chic Londens hotel, dan denk je aan grote, lichte ruimtes met fantastische trappenhuizen en natuurlijk mag een geweldige draaideur niet ontbreken.
De mogelijkheden van typisch Engels vervoer naar de volgende gelegenheid, zijn in Londen natuurlijk legio. Hier maakten we dankbaar gebruik van. Al lag de volgende gelegenheid praktisch op de hoek van waar The Clermont Victoria lag.

We kozen specifiek voor Peggy Porschen vanwege de zoete, liefdevolle, zachte, sprankelende kleuren en sprekende beleving. De plek kon volgens ons niet anders dan een ultiem romantisch en chic beeld schetsen waaraan niets te wensen overliet. Je proeft de sfeer in de beelden! Hetzelfde geldt voor de blauweregen oftewel Wisteria Flowers. Volledig in bloei en niet te missen. We schoten veel verschillende sfeervolle foto’s voor een huis volledig vol met deze prachtige bloemen. Het geeft niet alleen een regen van blauw-paars-gekleurde bloemtrossen, maar ook van fantastische tot de verbeeldingsprekende
plaatjes.

Wat kunnen we nog meer schrijven over Nothing Hill? Het is niet alleen typische London: charmante, luxe en high end, maar ook shabby chic en volledig geschikt voor jonge, hippe stellen. Wat voor type bruidspaar jullie ook zijn, er is altijd een plek net de juiste vibe die bij jullie past. Dat je onvergetelijke beelden krijgt, staat vast en dat hopen we je met deze shoot te laten zien.”

Notting Hill Londen Trouwen Laura van Rooij Kimberley DuchateauNotting Hill Londen Trouwen Laura van Rooij Kimberley DuchateauNotting Hill Londen Trouwen Laura van Rooij Kimberley DuchateauNotting Hill Londen Trouwen Laura van Rooij Kimberley DuchateauNotting Hill Londen Trouwen Laura van Rooij Kimberley Duchateau

Planners: Eventels & Blijver wedding- & eventplanner | Fotograaf: Kimberly Duchateau | Bruidsjurk: Laura van Rooij Bruidscouture | Accessoires: Laurie Bessems | Haar & Make-up: Salon Pronk

“Unforgettable”: Trouwinspiratie in Notting Hill

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM