Romantic maternity shoot

Op Dusty Blue publiceren we natuurlijk veel real weddings en styled bridal shoots. Maar als Dusty Blue leverancier Wike Zijlstra Photography dan zo’n prachtige maternity shoot aanlevert, dan kunnen we deze natuurlijk niet weigeren. Wat een prachtige beelden! Wike zegt: “Zwangerschapsshoots zijn erg bijzonder om te mogen fotograferen! Het leek mij ook juist leuk om dit eens wat vroeger in de zwangerschap te doen”. En zo geschiedde: Charmaine is op de foto’s 21 weken zwanger en samen met Jonathan verwacht zij een zoontje eind januari 2018.

Qua locatie is er gekozen voor het prachtige Henschotermeer. De fijne zachte kleur van het zand en hier en daar wat groen matchen heel fijn met de outfits van Charmaine en Jonathan. Kleding is zo’n belangrijk onderdeel van de fotoshoot! Het is een moment om extra uit te pakken en jezelf nog mooier te voelen. Dat zie je terug op de foto’s en daar maak je de fotograaf natuurlijk ook happy mee.

Golden Slumbers van Elbow is een favoriet nummer van het koppel en past perfect bij het idee van een klein baby’tje. Druk op play en geniet mee van de prachtige beelden.


Als weddingplanner ben ik hopeloos verslaafd aan alles wat met trouwen te maken heeft. Ik heb ruimte nodig om te dromen en creatieve bruiloften en content creëren zijn mijn lievelingsdingen. Dusty Blue is het platform waar dit alles samenkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue