Wat heeft Nederland toch mooie plekjes. Eind mei vond de verlovingsshoot van Chris en Hanneke plaats. Een heerlijke strand shoot op Ameland, waar je niets meer nodig hebt dan het prachtige natuurlijke licht en de zachte kleuren op het eiland. Chris en Hanneke waren ten tijde van de verlovingsshoot een halfjaar verloofd en ontzettend verliefd. Tijdens de shoot genoten ze van het moment dat ze samen hadden, van elkaar, van de liefde. En dat zie je terug op de mooie foto’s, vastgelegd door Dusty Blue leverancier Michelle Wever PhotographyHoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Hanneke: “Wij ‘kennen’ elkaar al sinds de basisschool, maar hebben elkaar pas echt leren tijdens onze studententijd. Op de basisschool zat ik een klas hoger dan Chris en toen we allebei naar de middelbare school gingen verloren we elkaar uit het oog. Ik werd lid bij een studentenvereniging en dat jaar kwam Chris, die toen nog geen lid was, met vrienden regelmatig naar de borrels. Tijdens een feestje werd er voor het eerst geflirt, dit resulteerde in een galadate. Beiden waren we niet op zoek naar een relatie maar we hadden erg veel lol samen. Het was zelfs zo leuk dat Chris mij een aantal weken later kwam opzoeken in Madrid. Dit is inmiddels al 7 jaar geleden. We zijn tussendoor kort uit elkaar geweest, maar na een paar maanden zonder elkaar wisten we allebei zeker dat het leven een nog groter feest is met de ander!”

Wat bewonderen jullie aan elkaar?

“We zijn heel verschillend: Chris kiest zijn woorden altijd heel zorgvuldig, hij is positief en bedachtzaam. Terwijl ik vaak gelijk ergens enthousiast aan begin, wat wispelturig ben, maar gemakkelijk contact maak. Beiden geven we aan veel van elkaar te leren: we stimuleren de ander om zich te blijven ontwikkelen en te genieten van elkaars verschillen. We zeggen vaak: ‘met jou is alles leuker..’. We hebben erg veel lol samen en zijn nooit uitgepraat. We accepteren de ander zoals hij/zij is. Het avontuur van het huwelijk aangaan liet even op zich wachten, maar op 18 november 2017 vroeg Chris mij ten huwelijk na een wandeling bij Fort Rhijnauwen bij Utrecht.”
Hoe ging het aanzoek?

“We hadden ‘s ochtends al 10km hardgelopen, maar Chris wilde graag wandelen daarna (terwijl het echt een herfstdag was: beetje zon, af en toe flinke bui). Ik stemde in en we gingen samen op pad. Heel lekker gewandeld, ik had niets door en toen op een prachtig heuveltje vroeg hij ineens of ik wilde blijven staan.
Hij pakte mijn handen, zei gigantisch lieve dingen en ging vervolgens op zijn knieën! Heel emotioneel en geweldig. De zon kwam ineens door de prachtige herfstbladeren en toen kwam het besef: heel gaaf!”

Wat vonden jullie van de velovingsshoot?

“Toen Michelle over een verlovingsshoot begon, voelde Chris een drempel. Is dat niet ongemakkelijk? Kunnen we dat wel? Etc…
We planden een dag op Ameland en we wisten allebei niet zo goed wat we konden verwachten. De informatie die Michelle vooraf gaf was heel fijn en uitgebreid. Tips over wat we konden dragen, een moodboard en dat we de prachtige verlovingsring niet moesten vergeten. Eenmaal Michelle op het eiland gezien te hebben werden we al meer ontspannen en kregen we er zin in. Ze heeft mooie subtiele apparatuur zodat we op een gegeven moment niet meer met de camera bezig waren. Ik kende haar een heel klein beetje via het hardlopen, maar tijdens de shoot zag ik ineens nog veel meer van haar. Ze straalde, was enorm enthousiast en had veel plezier. Dat gevoel wist ze ook over te brengen op ons en dat zie ik ook op de foto’s. Ze gaf subtiele aanwijzigingen en bracht ons dichterbij elkaar: heel gaaf.

Verloofd zijn is geweldig, maar er komt toch meer bij kijken dan je vooraf verwacht. De shoot was een heerlijk moment waarop we echt een heerlijk romantisch moment met elkaar hadden. Als we de prachtige foto’s zien beleven we de momenten opnieuw.

Voor ik verloofd was had ik nooit nagedacht over een loveshoot of engagementshoot. Maar als ik aan de shoot terug denk en de foto’s bekijk zou ik het iedereen aanraden. Een aantal van de foto’s hangen inmiddels in een lijstje in ons nieuwe huis!

Op zaterdag 7-7-2018 zijn we getrouwd in de Paalkoepel in Haren. Het was echt een geweldig Gronings afscheidsfeestje, want we gaan verder samen op avontuur in Utrecht. ”

Photography: Michelle Wever Photography | Ring: Siebel Juweliers | Outfit Chris: Suitsupply | Dress Hanneke: Scotch and Soda

 

 

Een verlovingsshoot aan de kust van Ameland

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM