BruidBeeld film

BruidBeeld maakt jullie bruiloft écht onvergetelijk.
www.bruidbeeld.nl

Prijs vanaf
€ 2.295 voor 9 uur

Gemiddelde uitgave
€3.545

Wij houden van een journalistieke benadering. Niets geënsceneerd, over-geposeerd of kunstmatig. Jullie dag bestaat uit momenten en aan ons de taak om deze momenten in al haar schoonheid vast te leggen. Zo simpel is het, geen poes-pas!

Wat wij willen maken is klassiek genoeg om de tand des tijds te doorstaan en eigenzinnig genoeg om een sterk authentiek verhaal te creëren.

Klassiek met een vleugje eigenzinnigheid noemen wij dat.

"Van mijn vriendin kregen wij beelden te zien van een bruiloft waar jullie zijn geweest. Toen wij de film hadden gezien wilden we niks anders meer dan BruidBeeld. Het was even alsof wij zelf aanwezig waren tijdens hun bruiloft, zo echt en zo intens. Ik bewonder hoe jullie de liefde vastleggen zonder dat er geposeerd wordt. Het zijn emoties waar je altijd naar terug kunt grijpen. Ik ben zo fan van jullie, zo sympathiek, professioneel, subtiel. Jullie zijn de beste!"

Volg deze leverancier op social media

Gegevens

Carlos van Oostrum
info@bruidbeeld.nl
Goudsesingel 128
3011 KD Rotterdam

Enthousiast? Stuur deze leverancier een mail!

Uitgelichte artikelen

Als analoge fine art bruidsfotograaf houd ik van liefdesverhalen die vertaald worden naar mooie beelden. Met het platform Dusty Blue vind ik het heerlijk om alle bruidsparen te mogen inspireren.

Latest from instagram

Over Dusty Blue

Dusty Blue is een fine art inspiratieblog dat zich richt op pure liefde. Het is een plek waar fine art leveranciers uit Nederland en omringende landen samen komen, zodat jij als bruid alles op één plek kunt vinden, wanneer je net als wij zo ontzettend houdt van lichte beelden en classy bruiloften.

Social media

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue