Is er iets romantischer dan samen de zonsondergang tegemoet te varen? Voeg daar een glas bubbels aan toe en laat je liefde vastleggen door de geweldige fine art fotograaf Alicia van Stuijvenberg en je hebt beelden die je voor altijd zal koesteren. Dit deden Paul en Nelle dan ook, een prachtig stel.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

Paul: “Nelle ik en zaten al bij elkaar op de middelbare school. Ik zag haar altijd al lopen op het schoolplein en was altijd onder de indruk van haar, maar Nelle is een jaar ouder dan ik dus de vonk sloeg pas over toen we gingen studeren; zij Verloskunde in Antwerpen, ik International Management in Rotterdam. Inmiddels zijn we al meer dan 10 jaar samen en 5 jaar gelukkig getrouwd.”

Wat bewonderen jullie aan elkaar?

Nelle: “Ik bewonder Paul z’n brede interesse en hoe makkelijk hij altijd contact kan maken met verschillende mensen.”
Paul: “Ik bewonder haar veelzijdige karakter. Nelle is enerzijds erg lief en zorgzaam, maar tegelijkertijd ook avontuurlijk en erg reislustig.”

Jullie hoogtepunt uit jullie relatie?

Nelle: “De wereldreis die we samen hebben gemaakt. Drie dagen na ons huwelijk stapten we het vliegtuig in en hebben we samen zes maanden door Azië gebackpacked. We hebben samen meer dan 10 landen bezocht, waaronder Indonesië, Laos, Tibet en Nepal. Dat was echt een geweldige ervaring en heeft een diepe basis gelegd voor de rest van ons huwelijk. Nog steeds reizen we samen zo veel en zo ver mogelijk.”

Waarom deze shoot?

Eén van onze gezamenlijke passies is zeilen en het is onze manier om even helemaal tot rust te komen. De zeilboot was daarom de perfecte plek voor deze shoot. Hoewel er niet veel wind stond, was de zonsondergang prachtig en hebben we genoten van deze fijne avond! We zijn erg blij met het resultaat van deze loveshoot. Alicia heeft dit perfect gefotografeerd.

 

Geniet mee van deze super romantische beelden!

Vier je liefde op een zeilboot Vier je liefde op een zeilboot Vier je liefde op een zeilboot Vier je liefde op een zeilboot Vier je liefde op een zeilboot Vier je liefde op een zeilboot Vier je liefde op een zeilboot Vier je liefde op een zeilboot Vier je liefde op een zeilboot Vier je liefde op een zeilboot Vier je liefde op een zeilboot Vier je liefde op een zeilboot

Vier je liefde op een zeilboot

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM