Hoe spannend is het huwelijksaanzoek?
Voor een man is het soms niet gemakkelijk om ideeën te vinden om zijn partner te verrassen. Om haar op één knie te vragen met een diamanten ring in een doosje blijft nog steeds romantisch, maar toch kiezen veel mannen voor een meer originele aanpak.

Verlovingsring

Photo: Jenny Tong Photography

Verberg hem tijdens een romantisch etentje

Wil je je aanzoek zoals in de film romantisch in een restaurant doen? Vraag dan steun aan het personeel en laat hen de ring in het eten verstoppen. Een diamanten verlovingsring in de bodem van een champagneglas vlak voor de bubbels worden uitgeschonken is een iconische keuze, en eentje die tijdloos blijft.

Let er wel op dat de ring niet effectief in aanraking komt met het eten. Etensresten kruipen in de kleinste hoekjes van de ring en zijn moeilijk schoon te maken. In zijn of haar leeg champagneglas of rond haar servet? Ja! In zijn of haar chocolademousse? Liever niet.

Verberg de ring in een geschenk

Een geschenk is een ideale plek om een nog grotere verrassing te verbergen. Een verjaardag of intieme Kerstavond is het ideale moment om je partner dubbel te verrassen. Het eerste cadeau is een mooi presentje voor de gelegenheid, en de vreugdevolle stemming wordt enkel nog beter wanneer je partner de schitterende verlovingsring ontdekt.
Met een lintje rond een boeket of in een uitgesneden compartiment van een boek? Alles kan.

Schuif de ring tijdens haar slaap om de vinger

Wanneer je er volledig van overtuigd bent dat je partner zal ingaan op je aanzoek, kan je ook wat directer te werk gaan. Schuif de ring om haar vinger terwijl zij slaapt en wacht tot de ochtend om de vraag te stellen. Het romantische gebaar is een prachtige manier om je partner te verrassen op een intieme manier, en het is de best mogelijke start van een heerlijke dag samen.
Zorg ervoor dat jullie de hele dag samen kunnen doorbrengen en plan wat leuke uitstapjes om samen te doen. Ben je wat zenuwachtig? Wacht dan niet tot je partner vanzelf wakker wordt, maar wek ze met ontbijt op bed.

Waar verberg je de verlovingsring tijdens je huwelijksaanzoek?

share on

Ontvang exclusieve tips, tricks & leuke cadeautjes direct in jouw inbox!

Uit liefde voor bruiloften verzamel ik de beste tips, de mooiste producten en de meest fantastische fine art leveranciers uit die jou helpen bij het creëren van jullie droombruiloft.

hi, ik ben sabine

over dusty blue

en>

Out of love for weddings, I collect the best tips, the most beautiful products and the most amazing fine art vendors to help you plan your dream wedding.

hi, i'M sabine

about dusty blue

nl>

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM