Het klinkt misschien overbodig, een fotoshoot doen voordat je gaat trouwen. Toch kan het heel fijn zijn om van tevoren zo’n shoot in te plannen. Er komt veel bij een bruiloft kijken en je staat ineens de gehele dag in de spotlight. Dit kan best onwennig zijn. Wij vertellen je waarom het zeker kan helpen om alvast een loveshoot te doen voor je bruiloft.

 

Leren te ontspannen

De bruiloft zelf is al heel spannend. Er gebeurt op zo’n dag heel veel en je staat als bruidspaar vol in de spotllights. Alle aandacht gaat deze dag naar jullie uit en wordt gekenmerkt door vele emoties en indrukken. Als je op zo’n dag dan ook nog eens ruim anderhalf uur lang voor de camera moet staan voor een bruidsshoot, kan dat best spannend zijn. Door van tevoren alvast een shoot in te plannen kun je rustig wennen aan de camera en kan de fotograaf je een aantal tips geven over hoe je je op de grote dag het best kunt ontspannen.

 

Poseren

Velen houden er überhaupt niet van om op de foto te gaan. Tijdens een loveshoot ben je samen en kun je allebei wennen aan de lens. De fotograaf geeft tijdens zo’n shoot niet alleen tips over hoe je je kunt ontspannen maar ook over welke bewegingen je kunt maken en hoe je het best kunt staan. Zo blijven de foto’s spontaan zonder dat het heel geposeerd of stijf wordt. Al deze tips kun je weer meenemen naar de bruidsshoot en toepassen en heb je alvast geoefend voor het echte werk 😉

 

Werkwijze

Tijdens een loveshoot kun je als aanstaand bruidspaar ook alvast wennen aan de fotograaf en zijn of haar werkwijze. Deze persoon is straks de hele dag aanwezig en ben je dus alvast aan elkaar gewend. Iedere fotograaf heeft een andere werkwijze en door zo’n shoot kun je alvast zien hoe jullie fotograaf te werk gaat en heb je ook nog de mogelijkheid om allerlei vragen te stellen.

 

Ben je nog op zoek naar een fotograaf voor je bruiloft of voor een romantische loveshoot? Bekijk hier leveranciers die wij je van harte kunnen aanbevelen!.

Foto’s Elsa Schaddelee Storyteller

Waarom het fijn is om vooraf aan je bruiloft een loveshoot te doen

share on

  1. Kiki Wals schreef:

    Helemaal mee eens dat het beter is om een fotoshoot voor de bruiloft te organiseren omdat op de dag van de bruiloft je bijna geen tijd (en zin!) hebt om te poseren. Ik ga trouwen over een paar maanden, en de voorbereidingen zijn bijna voorbij, we moeten nog een fotoshoot organiseren en een trouwlocatie vinden. Hopelijk lukt het ons wel om een prachtige bruiloft te organiseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nederlands

/

english

"10 onmisbare vragen bij het boeken van LEVERANCIERS"

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis de dusty blue special

neem contact op met een van onze favoriete leveranciers via het dusty blue contactformulier en ontvang gratis onze e-book special

Exclusief voor jou

want de magie ontstaat niet vanzelf

ontmoet onze favoriete leveranciers
uit nederland en belgië 

go go go!

go go go!

BECAUSE THE MAGIC DOES NOT create ITSELF

MEET OUR FAVORITE vendors
FROM THE NETHERLANDS AND BELGIUM